Тя взе една стара бутилка и е сряза на половина, за да направи нещо, от което всички се нуждаем! (ВИДЕО)

3
Добави коментар
biliana
biliana

Много от нещата, които ни заобикалят са предназначени да бъдат използвани само веднъж и после да се изхвърлят. Но дали няма по-добър вариант ? Днес ще ви представим един от много домакински трикове, които биха могли да ви помогнат по някакъв начин или да улеснят вашите домакински задачи. Ако видеото не работи или смятате , че не е подходящо за сайта – моля пишете ни на мейл [email protected] ! Ние ще отговорим на вашата препоръка възможно най-бързо.

Хареса ли ви клипчето?

Беше ли полезно ?

91

Обща оценка

Summary : Гласувай за този клип, ако ти е харесал! Твоето мнение е важно за нас! Всяко споделяне на клипа в Фейсбук ни помага да се развиваме и да добавяме нови клипове – затова ти благодарим предварително за подкрепата!

User Rating: 4.85 ( 1 votes)
91

Много от нещата, които ни заобикалят са предназначени да бъдат използвани само веднъж и после да се изхвърлят. Но дали няма по-добър вариант ? Днес ще ви представим един от много домакински трикове, които биха могли да ви помогнат по някакъв начин или да улеснят вашите домакински задачи.

Ако видеото не работи или смятате , че не е подходящо за сайта – моля пишете ни на мейл [email protected] ! Ние ще отговорим на вашата препоръка възможно най-бързо.

коментара