ГРИШО ПАК ГО НАПРАВИ! Феноменална игра на Гришо на мрежата е “Удар на деня”

3
Добави коментар
biliana
biliana

Най-добрият български тенесист – Григор Димитров често влиза в класацията на АТР за „Удар на деня“, заради атрактивната си игра. Не е учудващо, че българинът попадна в нея и след драматичната си победа над Ник Кириос в мач от втория кръг на Индиън Уелс. Димитров и Кириос сътвориха удара на деня след впечатляващо разиграване на мрежата в края на първия сет. След няколко удара от дъното на корта, Гришо изкара съперника си на мрежата със скъсен удар, Кириос отвърна подобаващо и изглеждаше, че точката…

Хареса ли ти разиграването ?

Показа ли Гришо класа при завършващия удар?

96

Обща оценка

Summary : Гласувай за този клип, ако ти е харесал! Твоето мнение е важно за нас! Всяко споделяне на клипа в Фейсбук ни помага да се развиваме и да добавяме нови клипове – затова ти благодарим предварително за подкрепата!

User Rating: 4.8 ( 1 votes)
96

Най-добрият български тенесист – Григор Димитров често влиза в класацията на АТР за “Удар на деня”, заради атрактивната си игра. Не е учудващо, че българинът попадна в нея и след драматичната си победа над Ник Кириос в мач от втория кръг на Индиън Уелс.

Димитров и Кириос сътвориха удара на деня след впечатляващо разиграване на мрежата в края на първия сет. След няколко удара от дъното на корта, Гришо изкара съперника си на мрежата със скъсен удар, Кириос отвърна подобаващо и изглеждаше, че точката е загубена, но от много трудна ситуация Димитров успя да реализира.

Ако видеото не работи или смятате , че не е подходящо за сайта – моля пишете ни на мейл [email protected] ! Ние ще отговорим на вашата препоръка възможно най-бързо.

коментара