Този охранител ПОЛУДЯ! Виж какво стана, когато превключи на танцувален режим

3
Добави коментар
biliana
biliana

Талисманът на отбора , трябваше да забавлява публиката с танци по-време на почивката. Само че когато се опита да провокира един от охранителите , той се включи със страхотен танц и определено може да замести талисмана. Видеото набра лавинообразна скорост в социалните мрежи и вече е гледано над 1 милион пъти. Ако видеото не работи или смятате , че не е подходящо за сайта – моля пишете ни на мейл [email protected] ! Ние ще отговорим на вашата препоръка възможно най-бързо.

Хареса ли ти танца на охранителя?

Забавно ли беше клипчето?

92

Обща оценка

Summary : Гласувай за този клип, ако ти е харесал! Твоето мнение е важно за нас! Всяко споделяне на клипа в Фейсбук ни помага да се развиваме и да добавяме нови клипове – затова ти благодарим предварително за подкрепата!

User Rating: 4.58 ( 2 votes)
92

Талисманът на отбора , трябваше да забавлява публиката с танци по-време на почивката. Само че когато се опита да провокира един от охранителите , той се включи със страхотен танц и определено може да замести талисмана.

Видеото набра лавинообразна скорост в социалните мрежи и вече е гледано над 1 милион пъти.

Ако видеото не работи или смятате , че не е подходящо за сайта – моля пишете ни на мейл [email protected] ! Ние ще отговорим на вашата препоръка възможно най-бързо.

коментара