Porsche 911 Turbo от Vorsteiner

1
Добави коментар
Syncro
Syncro

Nasko Nikolov
на 22.04.2014

Оценката

Красота 7.5

Уникалност 6.5

Искаме го 8.5

7.5

V-RT Edition

Шегата настрана, но всеки уважаващ себе си младеж на и около 33 години би дал левия си тестис за да се сдобие с едно такова. Агресивният вид на 997-ката компенсира липсата на добавена мощност.

Христос Воскресе! …и ако наистина е така и той все още е на 33 години, то сигурен съм, че ще се радва да си поиграе с героя от тази публикация. Защото сигурен съм, колкото и работа да има да свърши няма да откаже едно кръгче с Porsche 911 Turbo пък било то и от предишното поколение. Преминал през базата на Vorsteiner той се е превърнал в още по-красив и агресивен на вид спортен автомобил.

Като начало „спортиста“ получава аеродинамичния пакет V-RT. Той обединява в едно променена предна броня с по – големи отвори за охлаждане на предните спирачки, странични отвори за охлаждане на задните спирачки и двигателя и дифузьор за задната броня. От карбон са направени и решетката на предния капак и спойлера под предната броня. Към промените влизат и преработено задно крило.

За да завърши новата визия идват 20-цолови джанти, боядисани в сиво. Избора на гуми се е спрял върху Michelin Pilot Super Sports

Показността приключва до тук. Намесата в интериора приключва с комплект от четири части велурени стелки с червен кант и естествено логото на фирмата. Същото може да се открие и на още няколко места по купето семпло напомняйки кой стой зад проекта.

Предполагам, че за „Главния“ черният цвят, който стои уникално на V-RT Edition ще е проблем, но това е предложението на Vorsteiner.

Share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on StumbleUpon (Opens in new window)

Етикети 911 Turbo V-RT Vorsteiner