Диетата на Наоми Кембъл

2
Добави коментар
boleyn
boleyn

Каква е диетата на модното изкушение Наоми Кембъл

Наоми Кембъл е на 44 години, но все още засенчва по-младите си колежки на подиума! След като вече ви споделихме хранителния режим на неуморната Мадона, сега е време да ви издадем и тайните на черната перла в модата.

Строгият режим на хранене на модела, станал емблема за света на модата, Наоми Кембъл, показва, че перфектното тяло съвсем не е дар от Бог, а резултат от постоянни усилия и ограничения.

Легенди се носят за методите, с които Кембъл поддържа перфектното си тяло, като неформално се говори, че 10 дни преди ревю не се храни, а пие единствено вода и сокове.

Закуска: чаша топла вода с лимон, пробиотици, чаша зелен чай и чаша напитка от алое

Обяд: чаша зелен зеленчуков сок, зеленчукова салата или друг вид изцяло вегетарианско предястие

Следобедна закуска: прясно изстискан зелен сок и чай от мента

Вечеря: задушени тиквички и две кивита

Наоми Кембъл разкрива още, че отдавна се е отказала от вредните навици като тютюнопушене и пиене на кафе. Предпочита прием на чайове и сокове, които са много по-полезни. Моделът е вегетарианка, заради което напълно се е отказала от месните продукти.

Освен това тя следи и броя на изпитите от нея чаши вода – трябва да са не по-малко от 8 на ден. Кембъл вярва, че водата й помага да стимулира бързия си метаболизъм, а също така – и поддържа организма й хидратиран.

Наоми споделя, че от време на време си хапва десерт, но е в много малки количества.

Тренировките също са неизменна част от ежедневието ѝ. Всеки ден след закуска започва с упражненията по зумба. През деня задължително посещава курсовете по йога и пилатес.

Източник: ezine.bg