Конкурси всякакви: Спечелете 10 GIFT карти x 100 лв. и още специални награди за абитуриенти

1
Добави коментар

Краен срок – 22 май 2015

За поредна година Мол Варна организира онлайн кампания за всички абитуриенти и абсолвенти от випуск 2015. От 23 март до 22 май младежите и девойките, които завършват средното си или висше образование през тази година, ще имат възможност да се регистрират в специалното приложение във Фейсбук страницата на търговския център.

Регистрацията дава възможност на всички настоящи абитуриентите и абсолвенти да получават интересна и актуална информация относно нови колекции и услуги, специални оферти и промоции в търговския център.

На случаен принцип участниците в кампанията, ще получават предметни награди, талони за отстъпка, ваучери за пазаруване, други бонуси и преференции, предоставени от търговските обекти в Мол Варна, които биха могли да ползват в подготовката си за бала.
В края на кампанията, всички регистрирани ще участват в томбола за десет гифт карти на стойност 100 лева и много други предметни награди.

Всички желаещи абитуриенти и абсолвенти от випуск 2015 година, имат възможност да се включат в онлайн кампанията на Мол Варна, като попълнят кратка регистрационна форма във Фейсбук страницата на Мол Варна, която включва трите имена, телефон, мейл адрес за връзка и име на училището, което завършват. Всички регистрирали се за участие ще получават периодично, информация относно нови колекции, актуални промоции и услуги, предлагани на територията на търговския център специално за абитуриенти. На случаен принцип, до 22 май, участниците в инициативата на Мол Варна, ще получават предметни награди, талони за отстъпка, ваучери за пазаруване, други бонуси и преференции, които биха могли да ползват в подготовката си за бала.

След приключване на кампанията, на 26 май 2015 год, в присъствието на нотариус ще бъдат излъчени няколко на брой участници, които ще спечелят и специалните награди – 10 гифт карти за пазаруване на стойност 100 лв. всяка, както и други предметни подаръци осигурени от търговските обекти в центъра.

Видове награди и процедури по получаване на наградите

* 10 GIFT карти на стойност 100 лв. всяка за пазаруване на територията на Мол Варна
* Други специални награди осигурени от търговските обекти в Мол Варна – ваучери за пазаруване и консумация, талони за отстъпка, предметни награди и други.

Процедура по получаване на наградите:

Кампанията се провежда през периода 23 март – 22 май 2015 година. Наградите ще бъдат изтеглени чрез жребии, на 26 май, в присъствието на нотариус. Имената на печелившите ще бъдат публикувани в сайта на Мол Варна (www.mallvarna.bg) и във Фейсбук страницата на центъра.

Спечелилите могат да получат своите награди на бюро Информация, на партерен етаж в Мол Варна, от 27 май до 10 юни 2013 година, срещу представянето на документ, удостоверяващ тяхната самоличност, съобразно регистрацията в приложението на кампанията.
На лица под 18 години, наградите ще бъдат предоставени само с позволението на техен законен родител или настойник.

В кампанията имат право да участват всички абитуриенти и абсoлвенти от випуск 2015 година, с изключение на  членове на семействата на служителите на Мол Варна ЕАД