Топ диетата на Ваня Червенкова, с която тя отслабна до неузнаваемост

5
Добави коментар
ttralalankov
ttralalankov

Бизнесдамата Ваня Червенкова, която само преди месец, успя да разбуни духовете с участието си във ВИП Брадър, днес е неузнаваема.

Червенкова успя да да свали над 20 килограма само за месец и коренно промени визията си.

Дамата сподели в профила си във фейсбук, че като всички жени се е подлагала на всевъзможни диети и ограничавания, пила е хапчета за отслабване, купувала си е дори от скъпо струващите и масово рекламирани лепенки, колани, мазила. Всичко с кратковременен или никакъв успех.

Реших да споделя с всички жени, диетата, която не само ме преобрази визуално, но се чувствам в пъти по-здрава и жизнена, казва още Червенкова. Истината е, че това не е поредното ми залитане, а е следствие на упорита няколкомесечна работа с диетолог.

По думите й не всяка диета, публикувана в интернет, е полезна. Някои дори са вредни и опасни и не отговарят на нуждите на конкретния организъм, а жените често се подвеждат по всичко публикувано и рекламирано и хвърлят маса пари в отчаяните си опити да отслабнат. В здравния център, който посещава направила изследвания, които ясно посочили върху какво има да се работи и от какви промени се нуждае нейния организъм. Разбрах кои продукти влияят добре на тялото и от кои трябва да се откажа завинаги, казва бизнес дамата.

Само преди дни Ваня Червенкова се похвали във Фейсбук и публикува снимки, с които е запечатила съвършено новата си фигура. Стотици жени буквално за минути засипаха стената й с въпроси и веднага последваха запитвания как е постигнала това.

На страницата си в социалната мрежа Ваня Червенкова разкри диетата, която е спазвала, с предварителната уговорка всички преди това да се консултират със своя лекар, а ние любезно я споделяме с нашите читатели, които искат само за месец да се похвалят с ново прекрасно тяло.

Понеделник

Сваряват се около килограм картофи и се разпределят на порции за целият ден. Не бива да се прекалява със солта. Към картофите може да се добави малко.

Вторник

Пиле, изчистено от тлъстините. Приготвяте си го така както го обичате.

Сряда

Няма значение каква риба ще изберете, важното е да се разпредели на порции, които да приемате през целия ден.

Четвъртък

През целия ден се ядат само плодове по ваш избор. Не смесвайте повече от два плода

Петък

Четири кофички кисело мляко.

В някои от дните се яде салата и зеленчуци. Всичко е въпрос на избор. После всичко се повтаря отново.

Всяка сутрин преди ядене се пие 1 аспирин и витамин С. По време на диетата е необходимо да се приемат поне по два литра вода, за да се изчисти организма от токсините.

Кафето и чая се пият задължително без захар. Няма забрана храните да се приготвят и пържени, но задължителното условие е да не се смесват по никакъв начин.

Диетата се повтаря две седмици, като на третата към захранването трябва да се подходи много внимателно. Алкохолът е забранен. Позволява се по чаша вино за вечеря. Успех дами!