Около 45 хиляди лева са необходими за довършване на лечението на Иванко Тодоров от Стара Загора

2
Добави коментар

Около 45 хиляди лева са необходими за довършване на лечението на Иванко Тодоров от Стара Загора. Мъжът се лекува от рак на белите дробове в клиника в Истанбул и до този момент терапиите вървят успешно. Средствата обаче са необходими, за да се довърши лечението и Иванко оздравее напълно.

40-годишният Иванко Тодоров наскоро се прибра от Истанбул, където приключи част от терапиите към своето лечение. Остават обаче още няколко курса, за които са необходими около 45 хиляди лева.

„Изкарах седем курса, преминах няколко химиотерапии. Има намаляване на рака, така че резултатите са много добри, лечението върви в добра посока. Заключението на лекарите в Истанбул е, че трябва да продължа терапията с друго лекарство, което да продължи да убива рака и да ме излекува. За тези шест терапии, плюс диагностика и задължителните действия, са нужни около 45 000 лева, като тези пари ще са необходими в продължение на шест месеца, не е задължително да ги получа в следващите дни”, разказа Иванко.

В края на миналата година дъщерята на Иванко – талантливата Гергана Тодорова от Стара Загора, участва в благотворителен концерт в подкрепа на своя баща. Детето беше финалист в конкурс в предаването „Шоуто на Слави” заедно с победителката Крисия Тодорова от Разград.

Ето начините да помогнем:

– Сметка в евро:BG51FINV91502016361391, Fibank, Иванко Тодоров; – Сметка в лева:BG33FINV91502016361327,Fibank, Иванко Тодоров; – PayPal: [email protected]; – Изпратете SMS с текст “DMS SAMARITANS” на номер 17 777.

Официален сайт на кампанията: www.wesendhope.net