Високотехнологични легла от бъдещето

1
Добави коментар

Леглото е мястото, където прекарваме около 40% от живота си. То неслучайно е наречено сърцето на дома. Ето защо в тази област непрекъснато се правят иновации и спалнята, каквато я познаваме днес, с течение на времето непременно ще се преобрази. Постепенно ще се наложат интелигентните легла, които ще изпълняват много функции. Те задъжитено ще отговарят на все по-нарастващите изисквания на бъдещите поколения. Кои от фантазиите днес, утре ще бъдат реалност? Ако решите да не чакате, а сте готови да се потопите в неповторими и уникални мебели, обърнете се към професионални изпълнители, които да направят мечтите ви реалност с изработването на мебели по ваш дизайн и вкус.

Адаптивни материали при матраците

Матраците ще бъдат изработени от адаптивни материали с вградени системи за регулиране на влажност и топлина, а също и такива за самопочистване срещу бактерии. Модулната система ще позволява те да се преобразуват и в други мебели като фотьойли и лежанки.

Виж още: Умна ключалка за врата, контролирана през смартфон

Вградени сензори в леглата

„Умното легло“ ще е снабдено със сензори, които ще следят физическото състояние на човека и ще го предупреждават, ако получи инфекция, инфаркт и други заболявания или физически неразположения. Ще бъдат вградени и датчици за опасност от крадци и нападение по време на сън.

Ще можете наистина да почивате, леглото ще ви замести в куп неща, които няма да е необходимо да помните и да премисляте преди да заспите.

Легла, генериращи енергия

Матраците ще привличат светлината от прозореца и ще я превръщат в енергия за захранване на всички системи и уреди в леглото. Например адаптивни светлини, холограми и т.н. Със смарт системи за автоматизация ще се контролират домашните уреди и осветлението, ще има възможност техниката в жилището да се управлява изцяло дистанционно.

Всички удобства на технологиите

Тук трябва да наблегнем на това , че леглото от бъдещето ще е изключително мултифункционолно. То ще бъде модерно творение на интериорния дизайн с вграден телевизор, игри и дори домашно кино, а също така компютър и работно бюро.

Виж още: Съвременни приспособления идват на помощ в кухнята

А вие какво мислите за леглата на бъдещето? Как си представяте вашето?

Ако все още планирате вашата мечтана спалня и не сте решили как точно ще изглежда тя, в MaistorPlus можете да откриете точните професионалисти, да сравните оферти и да видите коментари на предишни клиенти. Заявете вашия проект безплатно още сега!