Как да избегнем изневярата?

1
Добави коментар
detektiv
detektiv

Отношенията с партньора не са толкова добри, колкото бяха в началото. Чувствате безразличие от негова страна, мислите, че Ви изневерява. С такива проблеми доста често се срещат различни хора, които имат постоянна връзка. По-долу изброихме 7 начина, които ще Ви помогнат да избегнете и предотвратите евентуална изневяра.
        Противодействайте на рутината
Много честата причина за изневери е рутината. Случва се, че след известно време единия от партньорите стига до извода, че иска нещо повече от живота, тъй като връзката се превръща в навик за него, който е лишен от емоции. Когато забележите, че монотонията е налице – опитайте се да промените това. Измислете нещо различно, креативно, което не сте правили досега с партньора.
        Физическа близост
Сексът поддържа връзката и укрепва взаимоотношенията. Когато мъже е неудовлетворен, тогава той търси утеха при друга жена.Не забравяйте да се грижите за този начин на изразяване на чувствата, тъй като това за тях е важен елемент в една връзка.
        Бъдете вярни
Искате партньора или партньорката Ви да е лоялна към Вас – не давайте поводи за изневери! Липсата на вярност от другата страна много често причинява ответна реакция, така че бъдете предадени и лоялни един на друг.
        Чувствата
Секса не е основа на връзка, нейния най-важен елемент са чувствата! Казвайте на партньора/партньорката си колко много го/я обичате, прегръщайте се по-често!
        Бъдете атрактивен/атрактивна
Грижете се за външния вид, за да сте винаги атрактивен/атрактивна в очите на партньора.
        Не променяйте партньора
Възприемайте дребните недостатъци на партньорката или партньора като очарователни положителни качества, които го/я отличават сред другите. Дайте му да разбере, че го оценяте такъв, какъвто е.
        Говорете
Това е толкова лесно и толкова много може да внесе във Вашата връзка. Разговорите поддържат взаимоотношенията и емоционалната близост. Говорете за всичко: за тривиални теми, съветвайте се, направете така, че партньора Ви да се почувства нужен. Споделяйте с партньора страховете си, дори тези, които касаят него, за да можете да премахнете проблема още в зародиш, отколкото после да се карате и да се справяте с изневери.

Безплатни консултации при избягването и разкриването на изневери от детективска агенция „Агент 007″ , www.detektiv007.info