Страшна напаст! Кръвопиещи дървеници нападнаха родните хотели!

1
Добави коментар

Advertisement:

Advertisement:

Експерти, по унищожаването на вредители коментират, че кръвопиещите дървеници се срещат, както в хотелите 2 звезди, така и в тези от по 4 звезди! Също така, малките гадини, виреят идеално, както в мръсотия, така и на места, където хигиената доста висока. И все пак, колкото е по-чисто, толкова по-малко дървеници има, но все пак ги има, обобщават колегите от vsekiden.com!

Дървениците, които са залели родните хотели, са от най-често срещаният вид – кръвопиещи. Такива се срещата в цял свят и появата им у нас, не е кой знае какво явление. Дървениците не са изникнали в хотелите току – така – те са пренесени или от туристи, закачени по дрехите им, или от персонала, чрез кашони и сакове. Изкарали са зимата, скрити в помещения за спално бельо и сега се събуждат, за да се размножават!

Тези малки гадини са силно привлечени от човешката кръв и стават особено активни при температури от 30 градуса. Или иначе казано – летният сезон е идеален за тях. Най-лошото е, че те са много малки, напълно безшумни и се хранят, нагъсто, тоест едно до друго, докато човек спи. Впиват се ловко и дълбоко, а в слюнката им се съдържа обезболяващо, следователно няма как да усетите, че Ви хапят. Е, сутринта ще усетите, че сте ухапани, а усещането може да се сравни с това, от ухапване от 20 комара, наведнъж.

Единственото хубаво е, че дървениците не пренасят зарази. И все пак, ухапването им сърби, а ако кожата Ви е по-чувствителна може да получите екзема или особено неприятна алергична реакция!