Скандал! Бежанци влизат у нас безпроблемно само срещу 2-3 хиляди евро!

1
Добави коментар

Проблемът с влизащите незаконно у нас бежанци е доста сериозен, най-вече защото малка и бедна България няма нито къде на ги настани, нито как да ги издържа. С цел да се броят с незаконните емигранти, властите издигнаха телена стена, на границата ни с Турция и обещаха да я удължат, още през идното лято. Телта, за която Европейският Съюз даде на България 15 милиона, обаче далеч не спира бежанците да влизат, у нас, разкрива ексклузивно с френският вестник „Монд”!

Advertisement:

Advertisement:

Нелегалните емигранти, все така продължават да се изсипват у нас! Хората, които ги вкарват в страната просто им искат повече пари и ги прекарват по други, по-опасни пътища. Тези разкрития са направени пред френският вестник, лично от сирийски бежанци, влезли нелегално в страната ни. Разследването на журналистите от „Монд” посочва и с точност, в кои села се озовават бежанците, след като пресекат нелегално границата ни. Местни жители са потвърдили тази информация и техните разкрития също са поместени в репортажа на френската медия.

Искащите да влязат в България, нелегално трябва да се бръкнат между 2 и 3 хиляди евра на човек. В случай, че бежанците искат да продължат пътя си и след пределите на страната ни, цената скача някъде между 5 и 6 хиляди евро! Желаещите да продължат и след България, обаче не са много, коментират от „Монд”. Така, че бежанците остават у нас, писаха колегите от ПИК. А, според френският вестник незаконните емигранти бавно, но сигурно превземат страната ни, като крепост!