ГЕРБ откри предизборната си кампания в община Сатовча – ИНФОМРЕЖА – НОВИНИ ОТ ЮГОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ

1
Добави коментар
INFOMREJA
INFOMREJA

ГЕРБ откри предизборната си кампания в община Сатовча

15 април 2013
– 12:41
коментари /14/      

снимки: Пресцентър ГЕРБ

200 активисти и симпатизанти на ПП ГЕРБ се събраха снощи в село Кочан и заедно с кандидатите за народни представители на партията в Първи многомандатен избирателен район откриха предизборната кампания в община Сатовча.

Областният координатор на ГЕРБ и втора в листата Даниела Савеклиева представи кандидат-депутатите. ”ГЕРБ няма да води популистка кампания. Няма да заблуждаваме хората и да даваме обещания, които не можем да изпълним. Силата на ГЕРБ е в това, че винаги казва истината и предлага реалистична програма. Направихме и грешки, но стореното от нас не е малко. През изминалите години върнахме доверието на Европа в България. А то бе изгубено заради корупционните схеми и измамите на Тройната коалиция. През нашия мандат европейските фондове бяха размразени и с тях успяхме да модернизираме България. За инфраструктурни проекти бяха инвестирани над 6 млрд. лв.”, заяви Даниела Савеклиева.

Тя припомни, че ГЕРБ не дели през мандата си кметовете на свои и чужди. За община Сатовча усвоените средства по проекти са близо 2 млн. лв., в процес на реализация са проекти на стойност над 2,5 млн. лв. „Нямаше да има реновирани детски градини и училища, нови спортни площадки за децата ни. Нямаше да има автомагистрала „Струма”. Тройната коалиция беше успяла да прехвърли средствата за проектирането й към „Тракия” и това беше планирана катастрофа за Югозапада. Правителството на ГЕРБ стартира този мащабен проект, който ще донесе неизброими ползи за хората от областта. През 2009 г. поехме ангажимент това да се случи и го направихме. Това е ГЕРБ. Казваме и го правим”, каза още Даниела Савеклиева. 

„Кочан е знаково място, тук през 2009 г. един лидер обяви, че той разпределя порциите на финансирането от държавата, ние обаче го опровергахме. Опровергахме и още едно твърдение на нашите опоненти – че тютюнопроизводството, вашият основен поминък,  загива. Имате субсидии за референтен период, последните три години субсидията е на стойност 73 млн. лв. Махнахме обръчите от фирми, които ограбваха труда ви. Създадохме конкурентна среда, което даде възможност за увеличаване на изкупната цена”, каза четвъртият в листата Георги Андонов от Гоце Делчев.

Присъстващите в залата тютюнопроизводители благодариха за усилията на правителството на ГЕРБ за възраждането на отрасъла. Хората вече са доволни и тази година ще има повече тютюн. Благодарение на ГЕРБ са ремонтирани джамията и черквата в село Долен, в село Плетена са направени обекти за 300 000 лв.

 

2112

12:46 – 15 април 2013

ПП ГЕРБ е партията на знаещите и можещите, на хората, които не само обещават, но и десйстват! Ето защо отново ще спечелят изборите!

до 2112

13:57 – 15 април 2013

ПП ГЕРБ е партия на червени кучета, що има измет от 1944г.до сега всичката утайка се е събрала в едно цяло наречено,,ГЕРБ“. надявам се да си прав и пак да спечелите изборите, точно това ще взриви обстановката и ще се случи точно това което трябваше да се случи през 1989г. до сега щяхме да сме забравили мъртвите и българия щеше вече да е една малка швейцария.иначе в това дето казваш че дейсват си много прав.(само ако се опиташ да им противоречиш за нещо което те са си наумили то те веднага действат-изчезва ти детето или колата, завеждат се безброй путкини дела срещу теб за щяло и нещяло,мерят ти парцела на къщата по 5 пъти на месец)и нищо не можеш да направиш защото това са просто глутница червени кучета, дано човече господ да помага на българия тези копелета повече да не видят власт.

Чеч

14:08 – 15 април 2013

– ГЛУПОСТИ ! ТОВА ДОРИ НЕ Е ПАРТИЯ! СБИРЩИНА АЛЧНА ЗА ВЛАСТ И РЕСУРСИ ! ШОВИНИСТИ НЕЗАЧИТАЩИ ЕЛЕМЕНТАРНИ ЕВРОПЕЙСКИ ПРАВА НА ЕТНИЧЕСКИ ГРУПИ ! ТЕ ДОРИ НЕ СА АНТИКОМУНИСТИ ! XOРА ОТ ЧЕЧ НЕ СЕ МАМЕТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ ЗА ТЯX ! ТЕ СА КРЕАТУРИ ОТ НАЙ МРАЧНИТЕ СРЕДИ ОТ ДС! ВИЖТЕ КАКВО СА НАПРАВИЛИ ЗА ВАС ДОСЕГА – ЕДНО НИИИИИИИИИИИИИИИИИИЩО, САМО ПРОВОКАЦИИ И XИЩНИЧЕСКО УСВОЯВАНЕ НА ЕВРОФОНДОВЕ ! СПОМНЕТЕ СИ ТОВА КОГАТО ГЛАСУВАТЕ !

въпроси

14:13 – 15 април 2013

Забравихте ли, че в условия на криза държавата си раздаде милиони бонуси?

Забравихте ли, как Борисов назначи за директор на ДФ „Земеделие” лице с фалшива диплома?

Забравихте ли, че Дянков обложи с лихви влоговете на вашите деца?

Забравихте ли, че парите от фискалния резерв ги няма?

Забравихте ли, че осъдените братя Галеви не са в затвора?

Забравихте ли, че футболистите на Борисов се возеха в правителствения самолет?

Забравихте ли, че КС осъди Дянков да върне парите, които беше взел от НЗОК, но тях вече ги нямаше?

Забравихте ли колко болници в България фалираха?

Забравихте ли как тихомълком бе вдигната пенсионната възраст?

Забравихте ли съкратените от БДЖ?

Забравихте ли кой държи най-много ВЕИ-та?

Забравихте ли „Дюнигейт”?

Забравихте ли странно забогателите ПР-ки на Мирослав Найденов?

Забравихте ли как хиляди българи не успяха да гласуват на последните избори?

Забравихте ли как депутати от ГЕРБ разнасяха чували с бюлетини?

Забравихте ли как ГЕРБ скри Цар Киро по хотели на Витоша?

Забравихте ли как ГЕРБ Пещера правеше политическа агитация сред малолетни?

Забравихте ли как държавния глава показа снимка на уникалната ни природа в щата Колорадо в новогодишното си обръщение?

Забравихте ли глутниците кучета по улиците ни, които стават все повече и нападат и убиват хора?

Забравихте ли как на официална церемония по връчване на нобелови награди премиерът си играе с телефона си?

Забравихте ли Румяна Желева?

Забравихте ли как правителството на ГЕРБ започна да ремонтира мостове без конкурс и обществени поръчки?

Забравихте ли, че турски фирми строят магистралите на Борисов?

Забравихте ли, че месец след откриването на участъци за милиони, асфалта вече се е изронил?

Забравихте ли колко хора подслушва МВР без никакви резултати?

Забравихте ли показните акции на Цветанов, без никакви резултати?

Забравихте ли колко пъти Борисов променя мнението си по почти всеки национален въпрос?

Забравихте ли защо беше уволнена Ана Мария Борисова?

Забравихте ли, че ГЕРБ назначиха за директор на АЕЦ продавач на закуски?

Забравихте ли за купените „независими” депутати и фурнаджийската лопата Яне Янев?

Забравихте ли за култовия химн на МВР?

Забравихте ли, че на територията на България беше извършен терористичен атентат месеци след като МВР е получило информация за готвен такъв?

И още знайни и незнайни гафове на обичаното

do -vaprosi

14:49 – 15 април 2013

zabravili 4e trqbva da se priberesh izlagane da te pusnem i ne se pribirash ludo kopele zabravili 4e mi praveshe svirki a zabravili

Само ГЕРБ

14:50 – 15 април 2013

Само ГЕРБ и бюлетина №15 това е истината вижте Вълкоселци на местния и по тях си направете сметка

биг брадър

17:24 – 15 април 2013

всичко вижда, нещо сте много скромнички, плахички. къде е огъня в очите, лудия стремеж към кокала, така не се пичели.лоша работа с една дума.

избирател

17:29 – 15 април 2013

Браво все млади и интелигентни хора .В тях е бъдещето на България а то ще бъдепостигнато само чрез управление на ГЕРБ. Който не работи само той не греши , забравихме ли золумите на БСПи ДПС или ще позволим Волен Сидеров да управлявадържавата ни . Само ГЕРБ и Бюлетина № 15 . Вярвам в ГЕРБ ,вярвам в Бойко Борисов.

Student

17:48 – 15 април 2013

Поне един помак да бяха сложили в листата за цвят. Нагла мутренска герберска папрач!

чеч

18:35 – 15 април 2013

Помаците са в листата на ГОРД при Европомак институт,,,,,,,,,,,,,,,,

velizar karasmilov

9:15 – 16 април 2013

kvi ti mladi hora be izbiratel tova sa vse mladi hora na koito e dadeno po 20lv da idat da stoqt tam 🙂 koi inache shte se ohvane da im slusha glupostite a zashto samo v dolen i v pletena sa napravili remontni deinosti zashtoto samo tam ima gerbadjiiski kmetove nali negi delqt na nashi i vashi tapa kuchka

DPS-BSP

19:27 – 16 април 2013

V koe zavedenie e tova subirane na tupaci a! Poredniat trik na Parpela i drugi tupaci ot obchtinata! Gerberasti chte ostanete v istoriyata kato NDSV da znaete! Aide begaite si kum Sofia-Pernichko!

кочан

6:45 – 17 април 2013

САМО ГЕРБ.ХИДРОИНЖЕНЕРА ДОГАН, НЯМАДА ДА РЕШИ МОЯТ ГЛАС КЪДЕ ДА ИДЕ.ЖИВЯХМЕ 23г. ГОДИНИ В ЗАБЛУДА / ДА АМА ВЕЧЕ НЕ/.МОЯТ ГЛАС НЯМА ЦЕНА И ЩЕ ГО ДАМ ЗА ГЕРБ. пп./1лв+12МЕСЕЦА=12ЛВ*4ГОДИНИ=48ЛЕВА СУБСИДИЯ ЗА ГЕРБ НЕ ЗА ДПС/.

paprat

22:47 – 21 април 2013

AVSI4KI GORSKI I KRIMKI SA OBSTO 200 4OVEKA V KO4AN

архив