Др. Куин заряза четвърти съпруг / Всеки ден най-горещите новини от света на шоубизнеса – светски събития, пикантни истории,…

1
Добави коментар
GotinPich
GotinPich

За разлика от популярната си героиня Др. Куин, която остана вярна и щастливо омъжена за красавеца Съли, актрисата Джейн Сиймор не успя да спаси и четвъртия си брак.

62-годишната звезда заряза последния си съпруг – режисьора Джеймс Кийч, с когото живя в продължение на 20 години и от когото има двама сина. Новината за края на поредния звезден брак потвърди и говорителя на двойката.

„Джейн Сиймор и Джеймс Кийч потвърждават, че са разделени от няколко месеца“, заяви прес аташето на бившите съпрузи. „В момента двамата обсъждат всичко около развода си. Те ще продължат да се грижат за децата си, както и няма да прекратят съвместната си работа като бизнес партньори. Освен това продължават и с общата си благотворителна дейност, на която се бяха отдали по време на брака си.“

Това е четвърти пореден провален брак за Джей Сиймор. Тя е майка на общо четири деца, като има син и дъщеря от съпруг номер 3 – Дейвид Флин.