Мая Манолова и Михаил Миков откриха предизборна шатра в Кюстендил (снимки) – ИНФОМРЕЖА – НОВИНИ ОТ ЮГОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ

1
Добави коментар
INFOMREJA
INFOMREJA

Водачът на листата на Коалиция „БСП лява България“ Мая Манолова откри предизборна шатра в центъра на Кюстендил.

На събитието беше поканен и председателят на партията столетница Михаил Миков, който заедно с Манолова преряза лентата на новооткрития обект, който ежедневно ще предоставя информация за самите кандидат-депутати от Кюстендилски избирателен район и предизборната им програма.

„Използвам случая да обявим отново състезание между Кюстендилски и Видински избирателен район, за това кой ще бие ГЕРБ с по-голям резултат на 5 октомври. Сега сме решени да постигнем голям процент спрямо този във Видин, където г-н Миков е водач“, обяви водачът на листата с бюлетина № 22 Мая Манолова.

„Днес обикаляме региона с Мая Манолова и хората от листата. Бяхме в производствени предприятия, където нередовно се изплащат трудовите възнаграждения на хората. Такъв е и случаят с авторемонтния завод в Дупница. Посетихме и болницата в града и смятаме, че е много по-справедливо към провинцията в България държавата да има едно друго отношение. Дясната политика е несправедлива и тя обрича цели региони на едно мизерно съществуване и демографска криза. Затова е необходима друга политика и съм сигурен, че тук, в Кюстендил, хората ще предпочетат по-справедливата политика“, заяви и Михаил Миков.

По негови думи вече са реализирани многобройни проекти по инвестиционната програма в Кюстендилска област, и то само в рамките на година управление.

Михаил Миков пристигна в Кюстендилски регион и за да подкрепи инвестицията на сериозна австрийска фирма за създаването на завод за автомобилни части в града.

„Тази инвестиция ще осигури 1000 работни места, а в града ще влязат 20 млн.лв. В тази връзка вече Министерството на отбраната предостави терен от 109 декара. С тази идея беше ангажирана и Агенцията за чуждестранни инвестиции, вицепремиерът Даниела Бобева и общинската управа. Не е справедливо хората от областните градове извън София да нямат работа. Това е топ проблемът на хората от Кюстендилска област – работните места и доходите. От следващата инвестиционна програма сме обещали да бъде извършен ремонт на болницата в Дупница, а за Кюстендил – ремонт на Художествената галерия „Владимир Димитров – Майстора“, която е визитната картичка на Кюстендил“, заяви още водачът на листата с бюлетина  22 Мая Манолова.

 

 

ОЩЕ СНИМКИ ВИЖТЕ ВЪВ ФЕЙСБУК СТРАНИЦАТА НА ИНФОМРЕЖА