Юлия Пашкулева: Кметът на Гърмен ме уволни, защото ме видя да пия кафе с Башев – ИНФОМРЕЖА – НОВИНИ ОТ ЮГОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ

1
Добави коментар
INFOMREJA
INFOMREJA

Юлия Пашкулева: Кметът на Гърмен ме уволни, защото ме видя да пия кафе с Башев

27 януари 2015
– 22:20
коментари /66/      

Юлия Пашкулева, снимка: личен архив

Уволнената от кмета на община Гърмен Минка Капитанова директорка на ОДЗ „Пролет“ в село Дъбница – Юлия Пашкулева, поиска думата в „ИНФОМРЕЖА“, за да представи своята гледна точка по случая.

Публикуваме изпратеното до редакцията ни писмо без съкращения и редакторска намеса:

„Уважаема редакция,

След публикацията за моето дисциплинарно уволнение като директор на ОДЗ ”Пролет” в с. Дъбница, община Гърмен, счетох за необходимо да изразя своята позиция.

Чувствам се унизена, защото уволнението ми е тенденциозно.

Аз съм една от многото, които попаднаха в схемата на плануваните уволнения на кмета на община Гърмен г-ца Минка Капитанова. За няколкомесечното си кметуване тя премахна от пътя си и уволни без причина кадърни и можещи хора, страхувайки се от своето неясно бъдеще като кмет – 5 човека след Нова година и 8 преди това са общо уволнените от Капитанова досега служители.

Би подхождало на един кмет на община да обединява хората, да ги насърчава да работят в името на благото на община Гърмен, а не да уволнява без причина, да създава етническо напрежение сред своите избиратели и да настройва хората негативно един срещу друг.

Тактиката на Капитанова е една и съща към всички отстранени от работа. Тя директно търси  оставката им, а след като получи отказ, уволнява дисциплинарно. Още преди „нарочените атаки срещу мен“, тя пристигна в детската градина и ме подложи на кръстосан разпит, затова дали бившият кмет, а по късно и депутат Ахмед Башев е идвал там, дали неговите хора също са посещавали детското заведение. Питам! Подхожда ли на кмет на община да води такъв разговор в детска градина?!

През месец септември ми беше направена пълна и обстойна ревизия за години назад, в която нямах никакви финансови нарушения. Капитанова обаче не се задоволи с това, а продължи да ме атакува с проверки, които нямаха нищо общо с някакви нередности, достойни за дисциплинарно уволнение.

Още първите два дни след проверките (без те да са приключили, без да съм подписала никакъв констативен протокол и доклад) кметът Капитанова ме извика в кабинета си и ми поиска оставката, като ме заплаши, че ако не го направя на момента, ще  ме злепостави пред Общинския съвет. За мен това бе рекет в пълния смисъл на думата!

На следващия ден аз отказах да си подам оставката и кметицата продължи с атаките срещу мен. Не ми е поставила никакъв срок от два месеца. Това е зле направена схема от нея и подчинената й експертка по образованието в общината – Силвия Куйбишева.

Искаха да склоня глава, но аз не пожелах. Нима подхождат изказите на образователната „шефка“ още преди проверките: „Аз съм си заложила името, но ще изгоня Юлия Пашкулева като директор, защото сме направили план.

За моето почти 4-годишно управление на ОДЗ “Пролет“- с. Дъбница, детското заведение процъфтя. Поднових изцяло базата, увеличи се броят на децата, родителите бяха много доволни. Никога те не са се оплаквали от количеството и качеството на храната.

Домакин в детската градина не бях аз, а параджията Алекси Малаков, за което има нужните документи. Всичко това са интриги на горепосочените от мен личности. Планът им се осъществи, както са го замислили. Върнаха предишния домакин Ангел Шоколаров, който преди година и половина беше отстранен поради кражби, назначиха директор Дима Мачкова – приятелка на Силвия Куйбишева, която е без никакъв стаж в детска градина, без никакъв авторитет.

Предварителна такса в продължение на 20 години събираше Ангел Шоколаров, който даже не я е върнал на всички родители. При мен всичко беше съгласувано – родители, персонал и общественост, и работата протичаше нормално. Радвам се, че се отървах от политическата отрова в управлението на Минка Капитанова!

Искрено се надявам и вярвам, че месец октомври нещата в общината ще се оправят и горепосочените две личности няма да бъдат никога повече в общинската администрация в с. Гърмен“.

                                                     С уважение Юлия Пашкулева

 

една

22:49 – 27 януари 2015

Крадла си, не се прави на „божа крава“, колко много открадна от нас родителите, не ни отваряй устата,че телевизия ще викаме, да покажем на какво си способна Юлия Пашкулева

родители

23:16 – 27 януари 2015

пашкулева домакина беше съкратен а не уволнен…

дъбница

0:29 – 28 януари 2015

Юлия плащаше таксите на неплатилите родители от собствения джоб, а не да ощетява родителите

подкрепа

0:33 – 28 януари 2015

Браво, Юлия! Затвори устите на клеветниците и даде да се разбере кои са истинските крадци и некадърници!

do garmen

3:21 – 28 януари 2015

Dobre de ‘ direktorkata Ulia Pashkyleva v pismoto nikade ne kazva da e pila kafe s Bashev ‘ a v zaglavieto Krasa Terzieva ‘ govori ot neino ime ‘ che Pashkyleva e pila kafe s Bashev i tva e predizvikalo yvolnenieto. Taa Terzieva mai e poveche po intrigite i nakachvane na horata ‘ i e daleche ot istinskata jyrnalistika i vernoto otraziavane na neshtata.

do do garmen

3:30 – 28 януари 2015

Kva jyrnalistka e taa be. Ta e s osmi klas i e prosta ot sekade. Prokyratyrata trebva da e podgoni taa ‘ i ako ima nekav litsenz da i go vzeme ‘ shtoto sa zanimava samo s intrigi i manipylirane na horata.

delo

8:07 – 28 януари 2015

domakina e zavel delo i sa go varnali neka i derektorkata napravi sashtoto a da ne chaka na izborite pak da se varne bashev tova ne e pismo na derektorkata a na bashev kojto q e karal da krade za negova smetka i da mu sabira glasove

kr

8:11 – 28 януари 2015

bravo minke ne gi chakai mahai gi tiq bokluci davai smelo

shisho

8:16 – 28 януари 2015

Минка жена с име на крава,визия близка до капула на магаре,прякор на долна италиянска проститутка,миризма на скункс,мозък на овца….

svirkee

8:19 – 28 януари 2015

Vnimavai samo vmesto oktomvri da miesh kenefi v italiq pri cqloto ti kurvensko pleme ,da ne ti se naloji da posetish nqkoi zatvor i togaa losho za stariq ti uvqhnal mindil

istinata

8:31 – 28 януари 2015

Краси Терзиева е съвестна и отговорна журналистка, която няма нищо общо с горенаписаното. Това е истината ,всичко е цитирано от изказването на директорката! Юлия Пашкулева има мозък в главата, за да напише тази статия. Тя има дар слово и неведнъж го е доказвала!

debren

8:42 – 28 януари 2015

abe hora vie normalni li ste? kak si predstavqte umen i inteligenten chovek kato Bashev da sabira glasove po tozi nachin? istinata boli, nali? neka Kapitanova da spre s uvolneniqta… ili da prodalji, ako si misli 4e po tozi nachin shte specheli glasove!

ddd

8:49 – 28 януари 2015

kaji po kakav nachin si naznachena a? zashto si revnala sega?

123

8:49 – 28 януари 2015

Най-простата кметица за всички времена в Бг е Минка. Безмозъчна овца,обградена от група интриганти,които й правят четки,а тя им вярва. Юлия ,с теб сме! Наесен с песен!

omg

8:51 – 28 януари 2015

na esen 6te vi naznachim pomak za direktor

една жена

8:54 – 28 януари 2015

Всички,които тази мърша уволни е заради това,че поздравяват Башев,когато го срещнат. Сега дори прави забележки на кметове ,че общуват с него. А бе,овца, образованият и възпитан човек поздравява и не обръща гръб на хората,които са го подкрепили. Не са като теб,да търсиш силния на деня,а после да му забиваш нож. Тъпа си беше и такава ще си останеш.

!!!

8:55 – 28 януари 2015

Бившата директорка е назначена с конкурс, а Дима Мачкова как ще бъде назначена, като не знае накъде се намира??????

дъбница

9:00 – 28 януари 2015

Г-це Капитанова, вие което пишите за Пашкулева е пълна лъжа. Тази жена от западнала детска градина направи рай.Това го знае цялото село.Тя е с образование, надарена е с дар слово, обича колектива и децата . Защо уволнявате ценни кадри.Страх ви е от тях. Идва време за разплата. Къде ще отидете след време с вашата злоба и простотия. Не е ли време да се задомите, да родите деца на майка България. Дано се вразумите до края на кметството ви. Върнете Пашщкулева в детската градина.Да не си отидете предварително.

jru

9:02 – 28 януари 2015

Znaeshe se che tarsiat miasto na Dima.Silveto s golemite pretencii beshe obeshtala.Znaiat samo da uvolniavat .Nishto ne se raboti tam. Tezi maznici se nagajdaha no i tiahnoto vreme nablijava.

234

9:11 – 28 януари 2015

Тази ли ми е Минка където е много умна и уволнява кадърните хора ама минко погледни се ма ти на изборите едно изречение не можеше да кажеш ма а Башев ти го беше написал ми засрами се ма поне да си беше направила труда да го научиш срам ме беше от човека като те слушах как сричаше а сега се изкара най кадърната от всички СМЯХ СМЯХ СМЯХ

isko

9:28 – 28 януари 2015

Ангел крадеца го връща не съда а негови първи братовчеди които са съдии и прокорори.Няма как съд да връща крадец

Гоце, Делчев

10:10 – 28 януари 2015

Аз съм на 65 години, бивш учител. Прочетох в ,,Инфомрежа“ изказването на г-жа Пашкулева .Недоумяваме съ съпругата ми как е възможно в днешно време да имаме такива кметове. като Капитанова.Къде са областната ни управа по образовани , къде е Министрството на образованието да се намесят в тзи идиотщина на Капитанова. Да уволни токова млади и ценни кадри безпричинно,Аз ще намеря време да отида до с. Гърмен , да поздравя Пащкулева за всичко това което е направила в детската и градина , и да заплюя Капитанова.

дебрен

10:31 – 28 януари 2015

Права е Минка ,всичко що е башево трябва да бъде изчистено €Той нанесе големи вреди на общината ни и на психиката на хората .За въпросната директорка този доносник е бижество и механичен робот който да изпълнява всичките му искания да плетат интриги и лъжи .Вижте се само в коментарите докъде ви са промити мозъците от този изрод манол. Минке махай ги всички придворни на падишаха ,махай го и падишаха цялата община е с теб а наесен верно с песен ще сложим завинаги края на ерата Башев и башевизма в общината ни .Време е този народ да се успокои и дане живее в стрес и гонения .

ПИТАНЕ

10:36 – 28 януари 2015

Тази Пашкулева на есен кметица ли ще става на гърмен бе та с такова нетърпение чака местните избори хахахахаххахаха.и от коя партия ще се явява от партията на манолагента ли .тя също е агент манолица

otgovor

10:58 – 28 януари 2015

Пашкулева наесен може да става каквато си иска, защото не обръща гръб на хората, които заслужават уважението и признанието и ! ДА МУ МИСЛИ МИНКА И КОМПАНИЯ- „И СИЕ“

дъбница

13:25 – 28 януари 2015

lubovnicata na xadjimovskia kmeta DIMA MA4KOVA e dobre na esen 6te se varne pti nego da mu misli KRADECA ANGEL SHOKOLAROV I DA VARNE NA XORATA PARITE

123

13:33 – 28 януари 2015

bravo Minke na manoletata samo taka

родител

13:34 – 28 януари 2015

г-жо Пашкулева , познаваме се като бяли магарета ,изобщо не си китка за мирисане и ние можем да говорим и плюем .Има доста кирливи ризи които ще изкараме не се прави на света вода ненапита само .Башо апашо не ти е добър съветник

Нов

14:43 – 28 януари 2015

Първо искам да кажа, че лично по никакъв начин не ме засяга длъжността директор на Детската градина в с. Дъбница, нито кмета на Общината, с други думи – не съм страна по конфликта нито пряко, нито косвено. Искам ми се обаче да съ обърна към Г-жата доскорошна директорка на ЦДГ – с. Дъбница и да я попитам тя как е заела преди години този пост – на конкурс ли се е явила или с партийни протекции. Все пак тези директорски държавни постове са ветровите и зависещи от силния на деня. За това винаги съм застъпвал тезата, че е добре директори на детски градини и училища да се назначават само с конкурс и да имат мандат от определен брой години (да речем 5) в който да управляват и по този начин да бъдат независими в максимална степен от кмет, депутат, ръководител на регионален инспекторат по образование и.т.н. Без да познавам в детайли конкретния случай, съм почти сигурен че и тук като при всички подобни директорски длъжности г-жа Пашкулева е назначена с партийни протекции и съвсем логично е и по този начин да бъде уволнена. Силно е надявам, че след това уволнение директорката също ще стане привърженик на моята идея – мандат на всички директори, а това дали е способен някой да бъде директор да го прецени комися от минимум 5 члена, а не все сам да се самооценява.

ааа

14:47 – 28 януари 2015

Как хората разбраха че Ангел Шоколаров неимевърал парите срамгое да излезе по селото.Шоколарови не са крадливо племе Ангел Шоколаров на кои сее метнал

вземи се в ръце, „кметице“

15:23 – 28 януари 2015

Минке, не ти ли писна вече да уволняваш кадърни и умни хора? Докато има такива кметове България ще е пълна с некадърници, а можещите и знаещите ще са недооценени! Давай, уволнявай още, но нали се сещаш, че скоро ще паднеш отвисоко! А така най боли! Вземи се в ръце докато е време, че после и в миша дупка да се скриеш, кражбите и злите ти постъпки няма да останат безнаказани!

до „Нов“

16:07 – 28 януари 2015

Г-жа Пашкулева преди години зае този пост, явявайки се на конкурс, без никакви партийни протекции!

juf

16:48 – 28 януари 2015

Minkeeee mnogo si „krasiva“.

минка

16:50 – 28 януари 2015

дааа така е вярно е

kr

17:18 – 28 януари 2015

ei bokluci ribanski da vi eba maoikata

321

18:09 – 28 януари 2015

ЮЛИЯ ГОРЕ ГЛАВАТА, ТВОЕТО ОТСТРАНЯВАНЕ Е ВРЕМЕННО, ТЯХНОТО ЩЕ Е ЗА ВИНАГИ. ДА ГИ ВИДИМ ПОСЛЕ ЗА КЪДЕ СА. А АНГЕЛ-КРАДЕЦА, МНОГО ДА НЕ ЗНАЕ,ТОЙ ЩЕ Е ОТ ПЪРВИТЕ!

тинка-капинка

18:14 – 28 януари 2015

Ами да, всички завиждат на моя Ангел.Може-краде, дава му Дима-ебе, що пък не!И той има семейство, не успя милия да се вреди в хотел ивелия,щото не му се работи, но ето ,че го върнаха в детската градина. Сега пак ще има пари за пазар за нашето магазинче, ще взема ама този път по 2 такси предварително и ще ви ги връща на куково лято. Пък комшиите нека се пукат от яд,а ние ще си плюскаме на аванта!

В.Амзов

18:37 – 28 януари 2015

Браво Юлия, като теб трябваше да постъпят вс. бъзли в ОбА-Силвена Русева, Сиси Грозната, Сиренцето- И. Фета, Гюлфа Пуйката,Охльова Орхан,т.е вс. които знаят как и защо Мършата стана кмет. Тя стана кмет за да се запази колектива такъв какъвто е, а не да ги разпердуши. Горе упоменатите бяха хората които трябваше да й тропнат с крак и да я спрат. А те от страх, хем знаят, че и е цървясала, вмирисана, цялата в паяжини свирят ли та свирят! Горкичките хич не им е лесно!

НЯКОЙ СИ

18:47 – 28 януари 2015

ТАЗИ КМЕТИЦА МИНКА ЯВНО НЯМА НИКАКВА ЦЕННОСТНА СИСТЕМА – АЗ СЪМ СВИДЕТЕЛ КАК ЮЛИЯ ПАШКУЛЕВА РАБОТЕШЕ МНОГО АКТИВНО ПРЕЗ ИЗБОРНАТА Й КАМПАНИЯИ В ГЪРМЕН И В ДЕБРЕН И В ДЪБНИЦА! СЕГА ТАКА ЛИ МИНКА Й СЕ ОТБЛАГОДАРЯВА КАТО Я ИЗГОНИ ОТ РАБОТА. Е НЯМАМ ДУМИ! ГОРНИЯ ДА Я НАКАЖЕ ТЪЗ „МОМА“!

do vsichki gore

18:53 – 28 януари 2015

EIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII, BOKLUCIIIIIIIIIIIIIIIIIII,BASHEV E VELIK DA ZNAETE MNOOOOOOOOOOGO VELIK QJTE MU LAY…..TA VS.

тттттт

19:41 – 28 януари 2015

Тинка катинка май теб те е яд гледам чак зъби нямаш по устата .толкова си злобна и грозна че Ангел крадеца само за Дима си мисли и успя да станат колеги даже до есента…..

родител

20:22 – 28 януари 2015

уууууууууууууу, па тая Пашкулева каква е красива децата и на сън се плашеха от физиономията и и тя тръгнала да пише другите колко са красиви или грозни .Юлке ти огледало вкъщи нямаш ли бе байновонато ????

ПП родител

20:26 – 28 януари 2015

Минка и Мачкова и Силвия Куйбишева са на светлинни години напред от брезнишкия хемофродит дето и за дъска на кочина не става .Не може да ги стигне ни на акъл ни на образованите нито пък на външност ще си умре с вмирисанитечерни панталони .Добрече манолето я направи директор та да си вдигне самочувствието но фалша е до време а истината си е вечна . Това е Пашкулева колкото и да скачаш до небето и да пишеш долни коментари истината си е вечна . Не учи и момичето си на подлост щото всички се връща .

dybnica

20:48 – 28 януари 2015

Кадърните хора вече не са на мода.Трябва да си крадец като измамника Ангел, трябва да щафрантия като тази Дима която заема постовете….всеки знае как.

до горните два

20:53 – 28 януари 2015

Силвее, като написа горните два коментара успокои ли се? Не можеш да стъпиш и на малкия пръст на Пашкулева! Освен долна крадла, безмозъчна кукла на конци и духачка, за друго не ставаш! Е последното много ти се отдава, вече всички знаем ! Хайде затвори си мръсната устичка и отивай да лижеш задника на Минка!

haha

20:58 – 28 януари 2015

Shte mi pravqt Dima Machkova direktor haha…. i kvo, vse edno ne se znae che e lubovnica na hadjidimovskiq kmet. S kakyb avtoritet shte e tq pred decata, roditelite i horata v Dybnica? Kato edna k**va i razvalqchka na semeistva! Minke, zaradi takiva shafrantii kto teb, kadyrnite hora stradat! Nishto de, vremeto za razplata idva

vseznaecht

21:13 – 28 януари 2015

ЮЛКЕ МИСЛИ ЗА ПРИЗОВКАТА ОТ ПРОКОРАТУРАТА А НЕ ЗА АНГЕЛ МИНКА И ЕСЕННТА

дъбница

21:14 – 28 януари 2015

Минка, Мачкова и Куйбишева са едни тъпи и грозни крави, които не стават дори изтривалки! Аз съм човек, който е контактувал много време със всяка от тях и мога да ви кажа, че нито една от тях не заслужава да заема поста, на който е ! Минка- грозна, тъпа крава, която не може да каже две думи на кръст. Башев преди и измисляше словата, а тя даже не можеше да ги прочете! Срам и позор за един кмет! Мачкова- личност, която се е доказала като курва и парантия, сега направена директор А бе златна, ти кога си се занимавала с дейност в детска градина, та сега ми се пъчиш и правиш важни стойки?! Куйбишева- долна интригантка, без грам акъл в главата, която е била любовница на доста хора… Имена не посочвам, за да не и стане неудобно на госпожата! Ха, сега ми кажете , как такива личности заемат видни постове като тези? Ето затова България е на това дередже!!!

прокурор

21:19 – 28 януари 2015

Разпечатките на всички коментари под тази статия още утре в прокуратурата , не ви е срам вие всички сте моралбно пропаднали и това ми било учители .Позор. До една да ви няма мръсници долни такива затова ли ви плащаме да развъщавате децата ни . Всички имена на анониминицете са ясни да му мислят и Манол и уволнената пашкулева и дъщеричката и сестра и и зет и и всички чийто имена излязоха след проверката

до „ПП родител“

21:22 – 28 януари 2015

Ейй, Ангеле, Хуйбишлооо, вмирисахте форума нещо замириса мн. гадно – страх нали, пустия страх. Всичките парантии да ги съберете на Юлия Пашкулева на малкия пръст не могат да й стъпнат в нито едно отношение. Юлия е златен човек с огромно и истинско сърце и 1000 Димета на едно не правят и една десета Юлия.

до прокорор

21:26 – 28 януари 2015

Ауууууууууууууу Силвееее, децата в училището на Скребатно ли плашиш? М то училище в Скребатно удавна няма маааа. Ти голяма прокурорка си ама на Самуилчо само.

до “ красивото“

21:38 – 28 януари 2015

Дърти, вмирисани кучки, вмирисани от любовните ви афери. Даже и за любовници вече не ставате, защото дъхате на старост и гадост!Силве, първо си оправи батака в читалището в Скребатно и тогава гледай да привлечеш пак някой любовник, но едва ли ще те огрее.. стара, ниска и грозна си…

до прокурор

21:39 – 28 януари 2015

Всички коментари са вярни и истини и в съда можем да ги потвърдим няма от какво да се притесняваме

oo

22:07 – 28 януари 2015

abe tva plashilo plasheshe decata evala na minka bravo deistvai i s drugite deistvai machkai gi ne se motai

aaaa

22:24 – 28 януари 2015

eeee, po golqmo plashilo ot minka eva li ima nqkade… neka da deistv i machka, no skoro kato q zadeistvat i neq sveta shte i se vidi tesen…. a da vidim togava dali shte se pravi na tolkova velikaa

oo

7:18 – 29 януари 2015

ti mnogo gi razbirash we ribanski bokluk hodi si v ribnovo da te obesqt tam plashilo si i ti i vsichki fibanski mekereta otivaite na vabela i se obesete.

Нов

7:57 – 29 януари 2015

Щом преди години г-жа Пашкулева се е явила на конкурс и го била спечелила без никакви партийни протекции (в което аз лично се съмнявам), нека потърси правата си в съда. Да изложи всички документи от конкурса, всички заключения и доклади от извършените проверки и ревизии в ЦДГ и така ще докаже правотата си, а съдът може да я възстанови на работа. Но все пак нека г-жа Пашкулева не забравя, че никой не се е родили за да бъде цял живот директор и не е задължително да се пенсионира като такъв. Това е риска на този вид професия. Не познавам г-жа Пашкулева, не познавам Кметицата на Общината, не съм от Община Гърмен и не съм по никакъв начин страна по този спор.

1111

9:08 – 29 януари 2015

г-жа Пашкулева със сигурност ще заведе дело, със сигурност ще го спечели, със сигурност ще се върне на работа.

От Нов до 1111

11:36 – 29 януари 2015

Силно се надявам, че образоваността и грамотността на г-жа Пашкулева, като дългогодишен просветен началник не са на нивото на 1111.

до Нов

13:10 – 29 януари 2015

Абе ей Нов, уж не си страна по въпроса пък много активен и заинтригуван.Дали наистина си страничен а?
Относно правоприс и словоред – не сме на изпит по бъл. език, а коментираме със анонимни имена и няма изискване за правпис. И в повечето случаи съм сигурен, че хората го правят умишлено!

до тинка-капинка

14:04 – 29 януари 2015

НЕЩО СЕ ЗАБЛУЖДАВАТЕ,ВИЕ ЛУДИ ЛИ СТЕ,АНГЕЛ-КРАДЕЦА С ТОЯ ГОЛЯМ КОРЕМ НЕ МОЖЕ ДА ЕБ..!

Нов

8:12 – 30 януари 2015

Не съм страна по въпроса – истина е и го потвърждавам още веднъж. Но нещо много се засегнахте от факта за неграмотността, този факт се потвърждава и от последния Ви пост. Не може дори учител да бъде неграмотен, да не говорим за директор. Аз НИКОГА през живота си не съм заемал държавен, партийно протекциониран пост, винаги съм се явявал на конкурс и са ме избирали въз основа на обаразованието и качествата ми!

до Нов

8:55 – 30 януари 2015

Ахааааа, добре де, хубаво, какъв ти е тогава проблема не разбирам та ривеш ли ривеш! Щом си имаш качества и си те избират като си се явяваш на конкурс, добре! Защо ривеш не ми е ясно???? А????

Нов

11:14 – 02 февруари 2015

Спокойно, не рИва аз, вие рЕвете, че ви отнеМАТ постовете. Разберете – щом искате по лесния начин да се реализирате и то само и единствено като директори нагаждайки се около депутати, кметове, общински съветници, така ще бъде – гонени и несправедливо уволнявани.
Въпреки всичко Ви желая успех във всички начинания!

do kr

17:48 – 23 февруари 2015

ZNAESHLI AKO VSI4KI RIBANSKI BOKLUCI (ISPRASKAT,IS4UKAT)DEMEK EBAT MAIKATI,KOLKO BOKLUCI SHTESE NARODQT??? NESLAGAI RIBANCI POD 1 OB6T ZNAMENATEL.

Случаен

4:04 – 06 март 2015

Толкова ли е сладка тази тази длъжност,та цяло село се е разгорещило? Или просто няма работа?