Малена – магазин за цели бански костюми Триумф Triumph 85B 80C 75D цял бански костюм Triumf African Summer OWP цял бански

1
Добави коментар

African Summer OWP цял бански костюм твърда чашка с банели, подходящ за дами от всякаква възраст, произведен от немска марка за бански костюми Триумф/ Triumph. Удобен класически дамски бански със сексапилни животински щампи, с регулируеми двойни презрамки, твърда, но без подплънки чашка, леко драпирана по краищата и бикини малко по-изрязани отстрани, които удължават оптически краката. Моделът е предназначен да оформя стабилно бюста и да подчертава красиво формите в долната част на женското тяло. Банският е подходящ за дами, носещи размер 85B/ 80C/ 75D с долнище L/XL ( EU 40/ EU 42 ).

Състав: Материя – 80% полиамид, 20% еластан; Обратна страна – 88% полиестер, 12% еластан

Продуктът е предназначен само за ръчно пране ( при поставяне в пералня препоръчваме пране в торбичка за градуса на максимум 30 – 40 градуса и максимум 300 – 400 оборота ); да не се центрофигура; не може да се третира с препарати, съдържащи белина ( белина ); не бива да се суши в сушилня; не бива да се глади; не бива да се чисти на химически чистене. 

Допълнителни съвети от производителя: След всяко носене, нежно изплаквайте в хладка сапунена вода, като изплаквате обилно. Не изстисквайте и не сушете на пряка слънчева светлина и не го оставяйте навит и намачкан, докато е мокър.

Продуктът е наличен в Магазин „СВЕТА ТРОИЦА“ – ГР. СОФИЯ. Оставете съобщение или звъннете на тел. 0886 106 308 при желание за проба в Магазин „ИВАН ВАЗОВ“ – ГР. СОФИЯ.