Малена – магазин за сутиени големи размери 80E 75E 75F Триумф Triumph сутиен за голям бюст минимайзер Comfort Minimizer сутиен

1
Добави коментар

Comfort Minimizer сутиен мека чашка с банели, перфектен за дами от всякаква възраст с голям бюст, които желаят по-добра поддръжка и комфорт, произведен от немска марка за луксозно дамско бельо Триумф/ Triumph. Сутиенът има гладки, без шевове чашки от плътна материя и подплатени, създадени с иновативна технология, меки презрамки за поддържане на голям размер бюст, гъвкав банел за максимално удобство. Безшевните чашки и широките презрамки позволяват сутиена да се носи по цял ден, осигурявайки изключителен комфорт. Продуктът е с минимизиращ ефект (-1 номер от размера на чашката), който се премахва, като се избере +1 номер чашка от стандартната – например от 80D на 80E. Ако носите 75E/ 75F от модел Ladyform Soft на Триумф, то този размер ще бъде удачен, тъй като коланът е по-стегнат.

Продуктът е предназначен за машинно пране ( при поставяне в пералня препоръчваме пране в торбичка за градуса на максимум 30 – 40 градуса и максимум 300 – 400 оборота ); да не се центрофигура; не може да се третира с препарати, съдържащи белина ( белина ); не бива да се суши в сушилня; не бива да се глади; не бива да се чисти на химически чистене. 

Продуктът е наличен в Магазин „СВЕТА ТРОИЦА“ – ГР. СОФИЯ. Оставете съобщение или звъннете на тел. 0886 106 308 при желание за проба в Магазин „ИВАН ВАЗОВ“ – ГР. СОФИЯ.