Конкурси всякакви: Спечелете 2 таблета Prestigio Multipad Wize 3071 и 200 комплекта за зъби от Colgate

1
Добави коментар

Краен срок – 7 юни 2015

Играта се поства на “Facebook” стената на Фантастико, от Facebook страницата на Фантастико.
Посетителите на страницата се призовават да участват в играта. За да участваш в играта е необходимо  да спазиш следните условия:

Да се регистрираш с потребителско име и парола, за да уачстваш в играта, като следваш стъпките на посоченото приложение най-късно до 7ми Юни 2015.;

Визията на играта ще представлява вътрешността на уста, а по зъбите ще се появяват бактерии, захарни киселини и тъмни петна. Участникът трябва да ги изчетка посредством четка за зъби Colgate, като разполага с 1 минута.  Всеки един от вредителите носи различен брой точки, които ще се отразяват в класиране.
Участниците ще имат право да играят неограничено, като на база времето за което са унищожили всички мръсотии ще събират точки.

Най-старателните, сръчни и бързи, ще се класират на най-първи позиции.

Първите 202ма (двеста и двама) човека в класирането с най-висок резултат ще получат подаръци от Colgate.

При изпълнение на горепосочените правила, посетителите на страницата имат право да участват в играта. Участието в играта означава спазване на официалните правила на играта.
Описание на Награди:

Първите двама печеливши участници, със събрани най-висок брой точки за периода на играта, ще получат два (2) броя Таблети Prestigio Multipad Wize 3071 , всеки от тях по един

Следващите двеста изтеглени печеливши участници ще получат двеста (200) комплекти състояща се от:  1 Четка за Зъби COLGATE Protable и 1 Вода за уста COLGATE Plax Green 250мл.,  всеки от тях по един комплект

Печелившите на наградите от т.1 трябва да се свържат с Организаторът на тел: +359/ 2 915 49 56, за да разберат как ще получат наградите си. Наградите ще бъдат доставяни за сметка на Организаторът.

Останалите 200 спечелили награди по т.2 ще могат  да получат наградите си на каса в следните магазини: Фантастико 30 в кв. „Драгалевци”, Фантастико 33 бул.“Симеоновско шосе“; Фантастико 36 ж.к. „Дървеница“; Фантастико 28 Sky City Mall, Фантастико 22 Студентски град.
Името на магазините е обявено в официалната Facebook страница на Фантастико.  Наградите ще бъдат предоставени на печелившите срещу подписване на приемо-предавателен протокол. Победителите трябва да отидат до магазина и да си вземат наградите лично. Ако някой от спечелилите не успее да си вземе наградата до 30.06.2015г., губи правото да я получи.

Във всеки един от случаите, печелившите трябва да докажат своята самоличност , отговаряща на тази официално регистрирана във Facebook страницата, за да може да получи наградата си.
Ако някои от участниците, поради каквато и да е причина 1) невъзможност за изискване или 2) невъзможност за  идентификация на личността или 3) не потърсване на спечелената награда  до 30ти Юни 2015 , то при тези случаи  наградите се считат за доброволно отказани.