Нещата, които жените трябва да правят

22
Добави коментар
boleyn
boleyn

Имаме задължения, които правим с огромно удоволствие, но има и такива, които ни плашат или просто ги смятаме за безсмислени.

В живота на всяка жена има ситуации, с които трябва да се справи. Имаме задължения, които правим с огромно удоволствие, но има и такива, които ни плашат или просто ги смятаме за безсмислени. Но всъщност много от тези дребни неща, в даден момент могат да ни помогнат и физически и психически.

Ето кои са нещата, които жените трябва да правим, колкото и да мразим:

1.  Да ходят редовно на гинеколог, мамолог, ендокринолог и т. н.
Задължителните женски прегледи определено са нещо, което създава неудобство и все пак са задължителни.

2. Да се справят с менструалния си цикъл
На жените им се налага всеки месец да страдат от коремни спазми, болки в кръста или главата, непрекъсната смяна на настроението или безпокойство. Едновременно с всички тези симптоми те трябва да продължат да живеят живта си нормално. Това избщо не е лесно задача, но не забравяйте, че не сте единствени и че света не е виновен за вашето положение.

3. Да не работят по време на бремнност

В днешно време на жените често им се налага да работят по време на бременност, а това никак не лесна задача. Ако имате възможност прекарайте бременността си спокойно и тийо, без лоши мисли и излишни натоварвания.

4. Бъдете жена нищо, че живеем в „модерен свят, в който  всички са равни“

Не  бъдете единствената работеща у дома. Прекалено многото работа ще ви състари и озлоби. В даден момент отговорностите идват твърде много.

5. Победете суетата

Много жени носят неудобни дрехи, обувки и бельо в името на добрия си външен вид. Тези части на облеклото им създават дискомфорт през целия ден, но те все пак ги носят от суета или защото обществото го налага.

Източник: tialoto.bg