По какво се различават съпругата и любовницата

3
Добави коментар
boleyn
boleyn

Ето какво един мъж получава от любовницата, а от съпругата – Не:

Не е задължително, когато един мъж кръшка нещо да не върви в брака му. Някой от тях са си непоправими женкари, а пък други просто искат нещо друго и не знаят как да го споделят с жена си. И точно тук идва ролята на любовницата.

Ето какво един мъж получава от любовницата, а жена си – Не:

1. Когато един мъж се ожени, той започва прекалено много да уважава жена си, все пак вече са едно семейство. Но именно това е причината, която спира мъжете да поискат от нея да изпълни всичките им малки мръсни секс фантазии. Те я приемат като спътник в живота, майка на децата им, но точно поради факта, че я обичат силно, не биха си позволили да искат от нея тройка, по-груб секс, фистинг и прочие. И тук се появява любовницата, която е готова да изпълни всичките им фантазии, надявайки се да заеме мястото на съпругата.

2. За разлика от съпругата, любовницата едва ли би си позволила да укорява и напътства мъжа. Пред нея той свободно излива душата си, без да се притеснява, че тя ще му се скара или обвини в нещо. На него просто не му пука за мнението й, защото за него тя е нещо като мълчалив психоаналитик или казано с други думи – кошче за душевни отпадъци.

3. Всеки мъж има нужда да се се почувства желан, да бъде мачо. Любовницата прави точно това, тя повдига самочувствието на мъжа, а съпругата го приземява. Мъжете имат нужда от време на време да ги смятат за супер герои.

4. Мъжете мразят рутината и непрекъснато се опитват да избягат от нея. В опитът да избягат от ежедневието те се отдават на скришни и тайни връзки, които да подклаждат страстта им.