Малена – магазин за памучно бельо памучни бикини Жадея 507 памучна бикина с ниска талия

2
Добави коментар

Модел 507 памучна бикина с ниска талия на италианската марка за бельо Jadea ( Жадеа ). Продуктът представлява изцяло гладка изрязана бикина тип „танга“, изработена от памук и модал. Подходяща е за носене и под най-тънките и прозрачни материи. Препоръчваме модела за носене и от дами с нежна и чувствителна кожа, по време на бременност, тъй като шевовете не са по края, а са скрити и не дразнят кожата. На всеки вътрешен етикет е изписано, че продуктът е Произведен в Италия/ Made in Italy. 

Модалът е преработен текстил на био основа и представлява разновидност на коприната. Материята е много мека и гладка, подобна на памука, но поглъща вода с 50% повече на единица обем в сравнение с памука. Тъканите, направени от модал са нежни и меки, устойчиви на свиване и избеляване.

Състав: 45% памук, 45% модал, 10% еластан

Допълнителна информация: Продуктът е предназначен за ръчно пране на 30градуса; не може да се третира с препарати, съдържащи хлор или да се избелва с кислород; не бива да се суши в сушилня; може да се глади; не бива да се чисти химически или да се подлага на влажно химическо чистене.

Продуктът е наличен в Магазин „СВЕТА ТРОИЦА“ – ГР. СОФИЯ и в Магазин „ИВАН ВАЗОВ“ – ГР. СОФИЯ.