ДЕВА МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП ЗА ЮЛИ 2015

1
Добави коментар

ДЕВА МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП ЗА ЮЛИ 2015

През този месец могат приятно да ви изненадат събития или действия спрямо вас от страна на мъж, който може да е ваш роднина, приятел, началник и др. 
Може да получите предложение, помощ, да ви зарадват с жест или признателност за свършена от вас работа и др.
Юли ще е особено ползотворен месец за мъжете над 35 години, които ще поддържат добра физическа и емоционална форма и няма да пропуснат нито една възможност за крачка напред.
Изненада в работата/бизнеса ви или предложение за нова работа/бизнес/дейност, което ще дойде от страна на човек роден под знака на Скорпион, Рак или Риби.
Повод за радост в дома ви ще бъде дете или внуче, млад човек от фамилията ви. Възможно е гостуване в дома ви или организиране на специално тържество.
Загуба или инцидент от битов/имуществен характер в дома на ваши приятели или съседи. Нещо, което няма да може да бъде въстановено, ремонтирано. Ако трябва да се подмени, то ще трябва да е с нещо ново.
Грижи или събития свързани с наследствен имот/имущество.
През юли може да очаквате внезапно да ви посетят хора, разтревожени поради събитие или семейна драма в техния живот. Ще имат нужда от помощ, дори да изпитват неудобство да ви помолят за това.
Ако имате някакви специални очаквания за този месец свързани с пътуване, добре ще бъде да не се натоварвате с твърде големи надежди. Ще има 
промяна, която ще е различна за всеки от вас. Определено нещата ще са различни от това, което вие имате като идея.

ХОРОСКОПЪТ ЗА ЮНИ Е ПО-НАДОЛУ В СТРАНИЦАТА…