Подводни срещи с НЛО (ез. Байкал, Тихи океан, Атлантически океан)

1
Добави коментар
nordic
nordic

Наблюденията на НЛО в езерото Байкал (Русия) са едни от най-впечатляващите. Моряци многократно наблюдавали светлини подобни на огньове, виждащи се на дъното на езерото. В други случаи светлината се местела подобно на прожектори или фенери, а понякога наподобявали на присветването от електрожен. Но странностите не спирали дотук. Неочаквано за моряците от водата излитали неизвестни обекти под формата на светящи дискове или цилиндри.
През 1983 г. водолази на военната служба провели учение в езерото Байкал. Ня няколко пъти те се сблъсквали със странни 3 метрови плувци, приличащи на хора, облечени в сребристи скафандри. На дълбочина от 50 метра тези плувци не носели акваланг и каквито и да било други спомагателни уреди за гмуркане. Главите на мистериозните плувци били скрити под кръгли шлемове. Група от 7 водолаза пратена да прихване странните гмуркачи била сполетяна от истински ужас. Трима от водолазите загинали, а останалите четирима се превърнали в инвалиди. По данни на военните моряци се срещат няколко вида НЛО:
– НЛО с формата на пура
– НЛО с формата на цилиндър
– НЛО с формата на диск

По сведения на моряци от Тихоокеанския флот, който е разположен в отдалечени части на Тихия океан, се наблюдават застинали в небето цилиндрични обекти, от които периодично излитали по-малки НЛО с дисковидна форма. Тези дискове се потапяли във водата и след това отново се връщали в цилиндричните кораби. След това цилиндрите, оприличени на кораб майка политали в неизвестна посока. Според военните е напълно възможно под водата да се намират извънземни бази. Но за военните скептици е по-лесно да поставят това твърдение под съмнение, отколкото да поемат риска да го изследват докрай. Да се игнорират такива хипотези е удобно, тъй като хората не се спускат често на такива дълбини.
През 1970 г. американски военни провели учения в океана с цел установяване на далечна подводна връзка. От брега се излъчвали сигнали, които трябвало да бъдат прихванати от кораби в Атлантическия океан. Изведнъж започнали да постъпват сигнали сходни на подадените, но изменени. При анализ на получените сигнали се разбрало, че това не са нито ехо, нито повторения на първоначалния сигналия сигнал. Прихванат бил източникът на сигналите, който се намирал на 8 км дълбочина. По думите на експертите случаят изглеждал така: някой прихващал военните сигнали, видоизменял ги и ги препращал по същата честота. Предположенията на военните били, че това се прави с цел привличане на вниманието към неизвестния източник. Не успели да разшифроват нищо повече, След време последвал нов опит за разшифроване на мистериозните сигнали с помощта на съвременни компютри от Пентагона. Резултатите обаче не били разгласени. Впоследствие от американска страна започнало изследване на дъното в този воден участък.
През 1990 г. по време на изследване на Бермудския триъгъкник, на дъното в самия му център били открити две огромни пирамиди. Те се намирали на дълбочина от 600 метра. Тези пирамиди по размер надвишавали египетските пирамиди. По думите на доктор Кведвара Мендлик, пирамидите били на около 5000 години. Технологията, с която са строени остава непонятна, а материалът от който са направени напомнял дебело стъкло.
През 1997 г. в котловината Белингсгаузен, на дълбочина 6 км били намерени овални образувания, които излъчвали интензивна светлина. След тяхното изследване бил направен еднозначен извод – образуванията били изкуствено създадени, незнайно от кого!
Всички тези факти говорят за това, че дъното на океана е също толкова непознато за хората, колкото и космическото пространство и въпреки това вниманието на хората е насочено към космоса. Дали това е грешка, само времето ще покаже.

© Езомистика

55