10 съвета как да организирате перфектен Св. Валентин

1
Добави коментар

10 съвета как да организирате перфектен Св. Валентин

Св. Валентин е празник на романтиката, на изразяване на любовта си към тези, които ценим и обичаме най-много. Въпреки че ще положите малко усилие и ще Ви отнеме време, за да организирате този празник, всичко това си заслужава, защото освен, че този ден ще бъде много специален, той ще бъде и незабравим. Класическа изненада може да бъде да организирате една доставка на цветя, но нека това бъде само малка част от празника. За начало, ние ще Ви дадем съвети, които според нас са най-важните, за да планирате перфектно този прекрасен празник на любовта.

10. Организиране на специална екскурзия или романтична обстановка у дома:
Облечете се и посетете заведение извън града, за да вечеряте и потанцувате. /Но трябва предварително да сте направили резервация/. Изберете такова място, което ще е ново, но и харесвано от двамата! Направете си едно приключение! Свържете се предварително с вашия флорист или управител на ресторанта, за да аранжират масата с цветя, подходящи за случая, но не чакайте до последния момент, за да ги поръчате.
Ако пък планирате интимна вечер у дома, почистете, оправете безпорядъка и украсете! Свещи, листенца от рози и романтична музика. Подгответе романтичния плейлист предварително. Подгответе вечерята или поръчайте такава и се обличете празнично/подходящо! Изберете любимото Ви вино или шампанско. Сервирайте десерт на първо място! Гледайте романтичен филм или танцувайте! Създайте си празнична, романтична вечер само за Вас, двамата!

9. Споделете Вашата идея! Предчувствието е най-истинската/съществена част от удоволствието!
Нека специалния за Вас човек знае, че имате големи планове, но го дръжте в напрежение! Само намекнете/споменете! Обадете й/му се на няколко пъти през деня, докато е на работа! Оставете някакъв белег “Сладка дреболия“ или нещо подобно около къщата или в колата, или на всяко друго място, което знаеш, че ще се види, или изпратете СМС или мейл, или по-добре и двете! А защо не и на гласовата поща. Нека да знае, че постоянно мислиш за нея/него!

8. Изненадайте ги! Всеки обича изненадите за специални поводи!
Изненадайте ги с подарък, избран специално за тях! Купете го Вие, лично. Не трябва друг да го купи вместо Вас. Защото Вие знаете любимата им парфюм или бутилка вино, или пък бижу, а защо не и час за посещение на СПА център.

7. Извършвайте някаква дейност,която и двамата обичате!
Ако Св. Валентин е в работен ден, то вземете си почивен ден и да прекарате заедно! Ако е в петък, то си направете три дни уикенд! Планирате пътуване за уикенда! Отиди извън града или може би резервирате стая или апартамент в местен хотел! Ако си останете у дома, споделете някои дейности заедно! Посетете културно събитие, отидете на кино или друго събитие, което се случва около вас и го посетете!

6. Напишете любовно писмо или стихотворение.
Действайте сякаш това са последните Ви дни на Земята. Кажите на специалния за Вас човек това, което наистина означава за вас. Напишете това, което чувствате. И мъжете и жените, винаги искат да споделят колко специални са един за друг. Всяко нещо, което е записано се може да се пази в продължение на много години напред. Помислете за това … може би наистина е последният път, когато пишете нещо, но пък е от полза!

5. Замислете, планирайте, осъществете Вашето намерение! Вложете малко усилия в този проект!
Не чакайте до последния момент, за да се направят резервация за вечеря. Не чакайте да купувате цветя или подаръци точно на деня, защото може би тогава неговото / нейното специално цвете или одеколон / парфюм ще са разпродадени вече. Ако искате цветята да бъдат доставени на време на работното място, ресторанта или дома, то направете Вашата поръчка предварително. Ако имате страхотна идея, действайте по нея, за да я осъществите … не седете на нея! Ако чакате и не работите по осъществяването й , то това ще е една идея … колкото и страхотна да е тя … защото въпреки всичко ти трябва достатъчно време и усилия да я превърнеш в реалност!

4. Направете няколко малки жеста, които ще бъдат оценени по-късно!
Те не остават незабелязани! Например, помогнете с домакинската работа; отваряйте вратите; слушайте внимателно, когато говори; правете комплименти; отремонтирайте, ако можете, нещо, което се е повредило или го заменете с ново; направете закуска и я поднесете в леглото; погрижете се за кучето, ако имате такова; направете/подарете масаж; прегледайте колата.

3. Отрупайте ги с подаръци – цветя, балони, плюшени играчки, шоколади или бонбони!
Защо е толкова важно да се изпратят цветя? Не пренебрегвайте енергията/силата на цветята, съществуват многобройни научни изследвания, които са доказали положителния емоционален ефект на цветя! Изпрати цветята до работното място, за да може получателят да им се наслаждава целия ден, а колегите да позеленят от завист. Направете Вашата поръчка предварително, така че Вашия флорист да разполага с достатъчно време, за да подготви и достави на време Вашия букет.

2. Започнете деня като специален и го завършете като специален!
Направите този Свети Валентин впечатляващ, от началото на деня до края, докато отпуснете глави на възглавниците.И двамата го заслужавате!

1. Удоволствието да сте заедно!
Времето през, което сте били заедно е най-важният подарък, който може да си дадете един на друг на този много специален ден, а защо не и всеки друг ден! Необходимо ли е да кажем нещо повече?!

Like this:

Like Loading…

Related

Tags: доставка на букети, доставка на лалета, доставка на пролетни цветя, доставка на цветя, доставка на цветя бургас, доставка на цветя в София, доставка на цветя варна, доставка на цветя за свети Валентин, доставка на цветя пловдив, доставка на цветя свети Валентин, доставка на цветя софия, flowers bulgaria, flowers delivery bulgaria, цветя, цветя за 14ти февруари