Входни врати за входове на блокове и кооперации на цени

1
Добави коментар

Вратата за вход на блок е първото нещо, което забелязват хората при посещение в един блок.  За да имате здрава, модерна и красива входна врата, доверете се на професионалистите от Тисим ООД, защото здравата и сигурна метална врата може да ви служи дълги години.

Специфичния начин за изработка на нашите врати, ни позволява да съчетаем сигурността на металната врата с модерната и красива визия. Предлаганите от нас врати са по индивидуален проект, като преди всичко залагаме на здравина и вандалоустойчивост. Входните ни врати са изработени от профили галванизирана стомана, двойна галванизирана ламарина с изолация от минерална вата. Остъкляването на вратите е със стъклопакет и нужните за него уплътнения. Боядисването се извършва по високо-технологичен метод на новата ни линия за прахово-полимерно боядисване, което осигурява дълготрайна защита на метала.

Пощенските кутии вградени във вратите защитават личната кореспонденция, предлагат удобството да получавате пощата си без да излизате навън и без да осигурявате  достъп на пощальони, куриери и други лица до входнтото ви пространство. При желание изработваме автономни модули от пощенски кутии.

Системите за заключване на входните врати са съобразени с голямото натоварване и тежките метеорологични условия, на които са подложени вратите за общите пространства. Към заключващите ни системи можем да ви предложим системи за контрол на достъпа с чип-карти и изграждане на цялостна домофонна система. Когато тези системи бъдат проектирани и заложени в изграждането на вратата, безпроблемната работа и здравината им са гарантирани.

ПОРАДИ СПЕЦИФИКАТА НА ВХОДНИТЕ ВРАТИ И МНОГООБРАЗИЕТО ОТ РАЗМЕРИ, МОЛЯ ИЗПОЛЗВАЙТЕ КОНТАКТНАТА ФОРМА ПРИ ТЪРСЕНЕТО НА ПРИМЕРНА ЦЕНА ИЛИ ОФЕРТА!