Музикален уъркшоп „BraZZobraZZie”

4
Добави коментар
Fame.bg
Fame.bg

Музикален уъркшоп „BraZZobraZZie“

В дните преди основната програма на фестивала BraZZobraZZie – 13-15 юли, в Ментол Бийч Бар, ще се проведе музикален уъркшоп с преподаватели – Михаил Йосифов /тромпет/ и Велислав Стоянов / тромбон/. Майсторските класове и уъркшопи са един най-иновативните образователни методи за получаване и подобряване на професионална квалификация, както и за разширяване на творческия потенциал. Те дават възможност да се достигне до индивидуалните проблеми и затруднения при участниците, както и да се дадат конкретни примери и насоки.

И двамата ръководители на уъркшопи са с богат опит в различни проекти на българска и международна сцена; преподаватели в музикалното училище и музикалната академия в София; основатели на Брас Асоциация и своебразни ментори на по-младите членове в Асоциацията; музиканти с голям опит в биг бенда на Националното радио, симфоничния оркестър на Националното радио и в оркестъра на Националната опера и балет.

Записванията са от 1 до 10 юли, в Ментол Бийч Бар. Самите уъркшопи ще се проведат също там, от 13 до 15 юли, всеки ден от 11 до 14ч.