Николета Лозанова краде чужди снимки в Инстаграм

4
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Снимка: Фейсбук

Николета Лозанова явно съвсем е отритната от българското ВИП общество, защото прибягва до какви ли не номера, само и само, за да привлече вимание към себе си. Интернет обаче има очи навсякъде. В един от най-големите женски форуми БГ-мама разконспирираха нейния пореден опит за измама – да открадне чужди снимки и да ги представи за свои.

Оказва се, че бившата плеймейтка краде чужди снимки на крака, дупета, красиви пейзажи от пътувания и ги публикува за свои в социалната мрежа Instagram. Това не е забранено, но когато хората го правят уточняват, че снимките не са техни и задължително добавят трябва да се тагне човекът, на когото е снимката и да се напише regram.

При Лозанова обаче няма подобно нещо. Тя се възползва от всякакви снимки и трупа лайкове. Явно целта е само една – да привлича внимание.

БГ-мамите обаче бързо я разконспирираха. Те не й остават длъжни и коментарите им са повече от жлъчни…

„Николета  никъде не уточнява на изливащите позитивни коментари, че не са нейни кадрите. А като я обвиняват в кражба, мълчи и се прави на невидяла.“, пише една от потребителките на форума.

„За мен е адски малоумно да се правиш на някой, който не си, а с каква цел… само тя си знае“, допълва я друга.

„За такива като Николета обичам да казвам: „Толкова тъпа, че трябва ТЕЛК да й дадат….“, костатира една от мамите разбили кражбата на снимки на Николетка…