50 безумни въпроса за секса

5
Добави коментар
boleyn
boleyn

1. Може ли свиването на пениса, да кажем – от студена вода, да си остане за постоянно? Не, слава Богу!

2. По-лесно ли получаваш оргазъм, ако имаш по-голям клитор? Не. Всеки клитор има един и същ брой нервни окончания (8000), така че са еднакво чувствителни, независимо от размера.

3. Колко продължава актът при повечето хора? От 3 до 13 минути, казват проучвания.

4. А колко калории се изгарят по време на секс? Около 300 калории на час.

5. Значи, мога да отслабна, докато се забавляваме с гаджето? На практика – да. Можеш да се отървеш от 2 кила за една година, ако правиш секс по половин час, два пъти в седмицата.

6. Възможно ли е някой да бъде „асексуален“? Да, но е рядко – един на сто човека е асексуален и това не пречи да се наслаждава на други радости на интимността – като гушкането.

7. Как мъжете могат да симулират оргазъм – нали ако свършат, значи са стигнали до края? Не. Еякулацията и оргазмът са две различни неща: оргазмът е мускулна контракция, докато еякулацията е изхвърляне на сперма.

8. Има ли тактичен начин да изплюя спермата след орален секс? Можеш да пробваш със салфетка или да посетиш банята, ако е наблизо.

9. Колко време продължава средностатистическата ерекция? Не повече от 1 час. Ерекция, продължаваща повече от 4 часа, може да е знак за заболяване.

10. Какво получавам, ако той ползва „Виагра“? Още 33 минути удоволствие, според учените.

11. Може ли мъжът да има гъбички? Да, ако е имал контакт с жена, която има.

12. Ако правиш секс при бременност, може ли пенисът му да удари бебето? Не, разбира се. Шийката на матката е бариерата между вагината и утробата, така че бебето е на сигурно място.

13. Защо болката е по-слаба по време на секс, например при оскубване на косата? Заради ендорфинa, който се отделя докато палувате, който затъпява усещането за болка.

14. Ако жена е парализирана от кръста надолу, възможно ли е да изпита оргазъм? Да. Някой парализирани жени могат да получат оргазъм чрез стимулация на други части на тялото като гърдите.

15. Гаджето ми заспа по време на секс?!? Не е заради теб, спокойно. Сигурно е бил много уморен, но ако се случва често, по-добре да се консултира с лекар.

16. Вярно ли е че спермата действа като антидепресант или е поредната измислица на мъжете, за да ни вкарат в леглото? Да, така е – спермата съдържа хормони, влияещи на настроението. Но все пак ефектът е символичен.

17. Колко средно е дълбока вагината? Между 8-10 см, но се разширява до 15 см, когато си възбудена.

18. Защо спермата е толкова лепкава? За да „залепне“ в дъното на вагината, откъдето е пътят за правене на бебе.

19. Възможно ли е да правиш секс, докато спиш? Да, нарича се „сексомния“ и засяга 8% от хората с проблеми със съня, според експертите.

20. Различен ли е сексът с обрязан мъж? Може да се каже. Главата на пениса не е така чувствителна, като при необрязаните, което значи – повече време забавления.

21. Някои жени могат да получат оргазъм от упражнения. Без майтап? Да. „Кор-газъм“ може да се случи по време на някои упражнения за корем, при които се получават контракции и респективно – удоволствие.

22. Колко голям е най-малкият пенис на света? 1,5 сантиметра.

23. Възможно ли е пенисът да се счупи, при положение че не е кост? Всъщност, да. Случва се когато се удари инцидентно и силно в друг обект (например в твоята пубисна кост).

24. Ох! А как да разбера, че се е счупил? Пенисът му ще изпука и ще се образува отток почти веднага.

25. Харесва ми порно само с момичета, но нямам такива наклонности. Нормално ли е? Да. Някои жени предпочитат да гледат филми само с жени, тъй като не изглеждат така агресивни.

26. Може ли да си „овкусиш“ сама кондомите или лубриканта? Можеш, но по-добре не си играй на Иван Звездев, защото захарта от плодовете например може да причини гъбична инфекция.

27. Мога ли да ползвам електрическата си четка за зъби като вибратор? По-добре недей. Тя може да задържа бактерии, а грапавата повърхност да раздразни клитора ти.

28. Издава ли номерът на обувките му размера на пениса? Не, нито големината на носа или ръстът.

29. Моят човек има астма. Това значи ли, че трябва да го даваме по-кротко в леглото? Не. Не би трябвало да е проблем, но като при всяка друга физическа активност, не е лошо инхалаторът му да е наблизо.

30. Защо от време на време имам главоболие по време на секс? Стягането на мускулите на врата може да ти докара главоболие. Фокусирай се върху дишането, за да се отпуснеш.

31. Колко калории има в спермата? 36 калории на чаена лъжичка.

32. Вярно ли е, че по-малките зърна не са толкова чувствителни? Не. Те имат еднакъв брой нервни окончания, независимо от размера.

33. Всички вагини ли са еднакви на усещане за мъжете? Не, усещането е подобно, но се различават по форма и размер.

34. Колко голям става клиторът при стимулация? Два пъти по-голям от обикновено.

35. Какъв е средният размер на тестиса? Приблизително 5 см на дължина и 2,5 см ширина.

36. Опасно ли е, когато при орална любов той „вкара” въздух във вагината ми или това е мит? Възможно е, тъй като въздушно мехурче може да стигне до сърцето и да причини фатална емболия. Въпреки това е изключително рядко.

37. Влияе ли температурата в стаята на оргазма ми? Да. Топлото увеличава притока на кръв и се възбуждаш по-лесно.

38. Мастурбират ли животните (освен нас)? Да, доста от тях – елените и маймуните, например.

39. Ха, дори и женските ли? Да. Женските шимпанзета и маймуни използват пръчки за соло забавленията си.

40. Опасно ли е, ако сперма попадне в окото ми? Може ли да ослепея? Не, просто изплакни очите си с хладка вода, но се посъветвай с лекар, ако е възможно партньорът ти да има венерическа болест.

41. Мъжете са най-разгонени сутрин, а жените? Мъжете имат дневен цикъл, докато при жените е месечен. Седем дни след края на цикъла ти имаш най-голямо желание за секс.

42. Той иска да обърна орално внимание на ануса му. Хигиенично ли е? Да, ако той се е измил старателно, иначе е възможно да имаш среща с най-различни бактерии.

43. А по-възрастните мъже получават ли изненадващи ерекции? Да, но по-рядко, тъй като нивото на тестостерона спада с възрастта.

44. Как да разбера дали е пристрастен към порното? Ако гледа повече порно, отколкото правите секс, може да е пристрастен.

45. За какво служи кремастерният мускул? Повдига и прибира тестисите към тялото, когато той е възбуден.

46. Всички жени ли имат G-точка? Най-вероятно, но учените все още спорят по въпроса. За повечето жени тя се намира на около 5 см от входа на влагалището.

47. Гаджето ми често свършва в мен. Възможно ли е да се насъбере сперма във вагината ми? Не. Спермата не може да ти причини грижи със здравето – вагината има свойство да се самопочиства, а гравитацията се грижи за останалото.

48. Колко ерекции на ден получава мъжът? Единайсет.

49. Кой е най-възбуждащият цвят бельо? Червеното бельо е най-еротично в очите на мъжете, според проучване.

50. Може ли мъжът да е алергичен към собствената си сперма? Да.

Източник: kaprizen.com/forums

Време за секс – реклама на верига за модни дрехи Leader. Снимка: adsoftheworld.com