Товарни-Транспортни и Хамалски Услуги в София

1
Добави коментар

Ако имате нужда от надеждна и коректна фирма за транспорт или доставка на какъвто и да е товар до 2 тона за района на София или страната, значи сте попаднали на правилното място. Ние от Транспортни Услуги София можем да Ви предложим качествен превоз на вашето имущество, доставка на вашите вещи или преместване на вашето обзавеждане до всички точки на България на съвсем приемливи цени. Разполагаме с модерен автопарк от различни по обем товарни бусове и екип от опитни хамали повечето от, които студенти.

Ние винаги ще Ви помогнем в избора на подходящото за вас превозно средство в зависимост от вида на товара и желаната дестинация.

Можем да Ви предложим частично или цялостно преместване на вашето жилище, офис при много изгодни условия.

Просто ни се обадете и ние ще ви посетим на място в удобно време за безплатен оглед, при който ще изготвим оферта с крайна цена за вашето преместване. Ако желаете можете да се възползвате от нашите допълнителни услуги за опаковане и де/монтаж на мебели.

Благодарение на дългогодишния ни опит в този бранша, ние знаем как да оправдаем вашите очаквания за качество и цена на всяка една услуга от която се нуждаете.