Изчука ме инкасатора за водата

1
Добави коментар

 

Бях на 19 години като излязох на квартира сама. Живеех в малко градче в което всички се познавахме. Може би не бях готова за самостоятелен живот, но безработицата си каза думата. Стегнах багажите и тръгнах към Шумен. Там успях да си намеря квартира на прилично място за парите с които разполагах.

Беше етаж от къща но с отделен вход, отделен ток и вода. Всичко беше просто супер. Съквартирантката ми беше на 25 и работеше в хранителен магазин. Постоянно я нямаше с нейните 12 часови смени. Не, че ми беше проблем, но… беше ми доста скучно в началото.
Три седмици си търсих работа, докато не започнах в един цех за сладки. Аз се занимавах с опаковането на продуктите и лепене на етикети. Бавна монотонна работа, но по-добро нямаше. А и парите бяха добри.
След една нощна смяна се прибрах като куче изморена. Едва ходех. Беше 6-ти март и всички заведения за предстоящия женски празник поръчваха като луди. Едва бях смогнала да опаковам всичко до 9 сутринта. Прибрах се, легнах и заспах моментално.
Както сладко си спях и чувам в просъница някой чука. Ставам едва-едва от леглото и отивам до вратата. Отварям и гледам чичото за водата. Оф, ако знаех че е той нямаше да си развалям съня. Викам му влез. Той стреснат ме гледа. Аз рошава, олигавена, току що ставаща. Влезе в банята и тоалетната и гледа водомерите. По едно време ми вика – „Много си смела бе момиче“. Аз се сепнах, викам айде сега сигурно голяма сметка съм направила с това дълго къпане. Уплашено викам „Какво имаш в предвид?“
Той ме гледа и се смее. Аз в недоумение седя и се чудя. Наведох си главата и какво да видя, аз без бельо по тениска само. Спомних си, че си хвърлих прашките за пране и легнах, щях да слагам нови, но отложих за след събуждането.
Стана ми толкова неудобно, че само смотолевих „Оппа, грешка“. Погледнах му пакета, ще разкъса старите му дънки. Стана ми още по-неудобно. Той тръгна да излиза и по едно време ме плесна по дупето. Аз го погледнах и го хванах за пакета. Той подскочи. Не очакваше. Като попарен блъсна вратата и избяга по стълбите.
Раз събудих се аз и викам няма да се спи. Направих си кафе и пуснах телевизора. Влязох, взех си душ и по хавлия започнах да се лакирам.
Пак някой чука. Отивам отварям, пак той. Смотолеви нещо, че забравил в банята някакъв уред. Разбрах, че ме лъже но му викам влез.
Влезе той и наистина беше оставил върху водомера някаква машинка. Седи в банята и мълчи и гледа надолу. Разбрах го аз какво му се иска, но няма смелост. Нещо прещраках, от недоспиването ли или от липсата на секс от половин година, но отидох на спалнята и свалих хавлията. След минута дойде и той. Започна нескопосано да се съблича. Остана по стар потник бял и черни чорапи. Романтика нулева. Но и рака е риба в такива моменти.
Започна да ми ближе и смуче клитора. Беше малко груб, но ми хареса. Видях го, че си прави чекия и иска да ме чука. Натиснах му главата към ануса ми. Харесва ми да ми лижат ануса. Толкова е приятно, ако езика е палав. Докато ми ближеше ануса, аз си движех ръката около кура му. Започнах по грубо и видях, че ще свърши. Аз никога не се чукам на първа среща. С няколко от играни движения го накарах да се изпразни на леглото. Погледна ме виновно. Аз го бутнах на леглото и му седнах на лицето. Започнах да се пипам сама и да ми лиже ануса. След минута вече се тресях от оргазъм. Казах му, че приятеля ми се прибира след 15 минути и трябва да си ходи.

Стресна се и си събра дрехите и побягна. Затворих вратата и малко се срамувах, че бях с инкасатора за водата, но и това беше нещо. След тази ни среща се видяхме още 2 пъти. Не чукаше хубаво, но ставаше за да си запълвам времето. После смених квартирата и всичко приключи.