Брутални мъчения от Господари

1
Добави коментар

Винаги съм била мазохистка. Много по-късно разбрах значението на тази дума.

Винаги съм била робиня. Още в училище когато бяхме в тийнейджърска възраст харесвах да ме доминират. Първо от съученичките ми, а по-късно и съучениците ми. Когато момчетата ме затискаха в ъгъла за да опипват набъбналите ми гърди, усещах че те са ПО-СИЛНИ, и се предавах на чувството. Отпусках безсилно ръцете си и се оставях на усещането, че аз като момиче съм по-слаба и те могат да ВЗЕМАТ каквото си поискат от моето тяло. Усещах ръцете на момчетата върху гърдите си и доста грубите ласки между бедрата ми, но въпреки това приемах естествената им полова доминация. След това насилие върху мен често мастурбирах в банята докато майка ми си мислеше че се къпя в като в съзнанието ми изникваха образите на ръцете които обхождаха ненаситно най-интимните места от тялото ми.

Винаги съм била курва. Поне във фантазиите си. На всяко момче с което съм била ( а те се броят на пръсти) съм се старала да дам всичко за да бъде задоволен без да осъзнавам собственият си оргазъм. Дори не знаех че тази дума съществува. Просто исках да бъда обичана и си мислех че трябва да предложиш тялото си за да получиш одобрение и ласки, и целувки от противоположният пол особено когато си жена.

Имам добър брак. С мъжа ми си паснахме и заедно прекарвахме дните си много добре, но имаш малък недостатък – аз исках да съм робиня и когато имах нужда от неговата доминация получавах единствено няколко ласкави шамара по дупето докато правихме секс… и това беше всичко. Мъжа ми просто не беше от този тип. Тук идваше противоречието – ТОВА беше моят мъж, но той не беше моят ГОСПОДАР. Нещо повече – с течение на времето установих че той беше воайор. Неговата единствена фантазия беше да ме гледа докато правя секс и понякога ми го споделяше. Реших че мога да комбинирам двете неща и да използвам сексуалните фантазии на двамата за да получа най-после това за което копнеех – да бъда истинска робиня.

Веднъж му казах ядосана че той не може да бъде доминантен колкото аз искам и реакцията му беше ужасна. След като преболедува болката от думите ми най-накрая реши да изплюе камъчето… Каза ми че във фантазиите си ме е виждал подчинена и насилвана от истински ГОСПОДАРИ и че това много го възбужда. Представяте ли си – той воайорът и аз робинята. Интересно е как могат да си пасват хора като нас до положение че да се оженят, да живеят много успешно заедно и по-късно да разберат сексуалните предпочитания които са носили в себе си. Да, сексът ни беше страхотен. Да, ние бяхме един за друг. Но аз не исках секс, а унижения и болка защото както казват мозъка е истинския сексуален орган, а той е искал да гледа как любимата му се извива под ласките на други непознати мъже и това да носи и на двамата странна възбуда. Е, добре. Решихме да опитаме.

Една вечер след обикаляне с приятели из денс клубовете в града и страстите се бяха разгорещили от алкохола и танците. Минаваше 2 след полунощ и нашите приятели решиха да се прибират. Прибрахме се и ние, но у дома разбрахме че и на двамата не ни се спи още. Мъжът ми поиска да вляза в чата и да подлудя някой мъж като му покажа голото си тяло, без лицето естествено. Често се забавлявахме така. Избрах си ник milenaslave и натиснах login. Не чаках дълго и разни типове започнаха с “asl”, “как си кукло”, “искаш ли да си пусна камерата”, “забавляваш ли се тук” – нищо оригинално. Личи им от 100 км че никога не са имали успех с жените. Като не им отговаряш след малко започват да ти се молят “ама защо не ми пишеш”, “не съм ли ти интересен” и разни тъжни личица . Не, не сте ми интересни. Поне да бяхте прочели правилно ника. За съжаление и тази вечер сте изхвърлени от класацията, кретени. Точно мислех да си лягам, когато на екрана изскочи ново съобщение:

– Покажи ми лицето си курво.

Ха. Даже ха-ха. Че кой си пък ти. Как пък реши че ще се подчиня:

-Няма да стане. Не искам. Ще си лягам вече.

-Покажи ми лицето си курво.

Този беше упорит. Интересно, че не се подразни като му отказах. Някак си беше убеден, че ще получи каквото иска.

-А аз какво ще получа в замяна? – опитах се да поведе разговора в друга посока.

-Знам какви са желанията ти. Когато свърша с теб ще си загубила всичко.

Някак си започнах да му вярвам. Никой не ми е говорил така. Всички мъже са единодушни,че съм красавица и затова се избиват да ми се мазнят и да ме ухажват. Но не и този. Трябва да си кучка с повечето мъже и да си послушна кучка с истинските. Реших обаче да съм нападателна:

-Какво искаш от мен? Да се забавляваме на камерата или ще ме поканиш на среща? Или пък искаш секс – не вярвам да се получи точно между нас ))

-Надценяваш се. Жените като теб не стават за секс. Ще го разбереш когато болката те опустоши. Покажи ми лицето си.

Защо да не ставам? Всички мъже които познавам твърдят обратното. Ще си пусна камерата- искам да го видя как ще се предаде когато ме види. Веднага ще ме пожелае и тогава вече ще си поиграя с него.

-Добре! Ето ме. Сега си включи и твоята камера.

-Приближи се към камерата курво. Нека те огледам… Нямаш синини и белези по лицето. Мъжът ти не те ли бие?

-А трябва ли? – тук вече усетих как и мъжа ми затаи дъх и зачаках отговора.

-Защо си с този глупак? Ела при мен още тази вечер и ще ти покажа мястото на жените.

Усетих как ниско в корема ми запърхаха пеперуди. За миг си го представих. С този може би ще изживеем фантазиите си – и аз и мъжа ми. Обърнах се и потърсих погледа му – да и той мислеше така.

-Включи си камерата, моля те искам да те видя. – това “моля те” трябваше да му покаже че от началото на вечерта котенцето ми е мокро.

-Лицето ми не те интересува курво вземи едно такси и веднага ела на този адрес.

След това той се изключи. Това ли беше всичко или връзката му прекъсна по някаква причина? Стоях така и чаках да се появи отново. Исках пак да ме нарече “курво” – толкова беше естествено когато той го пишеше в чата. И ми каза че знае точно какво искам. Всъщност какво искаме двамата с мъжа ми. Желанието ми да отида ставаше все по голямо докато усещах как фантазиите подгряват възбудата ми. Все някога трябва да опитам. Ето сега имам и интересна възможност, а и мъжа ми заспа на леглото зад мен под влияние на изпитата бутилка водка и едва ли ще усети. А и да усети какво? Нали сме говорили много пъти на тази тема… Ще го изненадам.

Тези таксита ги ползвам отдавна и не съм имала проблеми, но шофьорът на точно това такси постоянно ме поглеждаше сякаш знае къде отивам… А аз дали знаех къде отивам… Все пак е 3 сутринта, не е много за сама жена. Разбира се че ме беше страх, но това караше прашките ми да подгизват още повече… Трябва да опитам… Всичко ще е наред… Някакъв вид секс за една нощ без обвързване. А пък ако е някой симпатяга с познания в БДСМ както се представяше, може и да повторим срещата. Така унесена в собствените си предположения, фантазии и очаквания позвъних на вратата на апартамента, чийто адрес получих в чата. Нищо. Ще си ходя. Нали звъннах – няма никой. Тъпо беше да дойда за да разбера че някой се е будалкал. Обърнах се решително за да си ходя и тогава чух стъпките зад вратата. Сърцето ми пропусна удар задъхах съм от непознатото което ми предстои. Вратата отвори рязко някакъв мъж и в следващият момент ми причерня от шамара който получих по лицето.

-Закъсняваш курво!

В следващият момент се опитвах да се изправя на крака, но единственото което можех беше да лазя зад него докато той ме влачеше за косата навътре по коридора.

Когато влязохме в хола той ме блъсна грубо на пода и аз се опитах да се изправя. Получих още един шамар.

-Стой долу! Застани на колене в този ъгъл и не искам да чувам и звук докато не свърши мача! След това ще си поиграем с теб.

Застанах покорно на колене и зачаках. Сега имах време да се разгледам скришом. На мръсния диван в дъното на стаята стояха трима мъже около петдесетте. Единият, който ми отвори вратата имаше типична плешивина на темето и беше облечен в потник и дънки. Вторият беше много слаб, брадясал с груби черти и белег на едната буза, а третия който беше облечен с кожени панталони и тениска на някакъв клуб за рокери беше дебел с огромно шкембе и множество татуировки по ръцете и по врата. Седяха, пиеха бира и шумно коментираха някакъв мач по телевизията. Никой не ми обръщаше внимание, все едно че не съществувах. Стоях на колене в ъгъла и не смеех да помръдна за да не ме удари отново плешивия. Не мога да кажа колко време измина, но коленете започнаха да ме болят ужасно от твърдия паркет и се опитах да ги пораздвижа лекичко, но дебелият ме видя и дойде до мен, хвана ме за косата и изви назад главата ми така че да мога да го гледам в очите:

-Какво има кучко краката ли те заболяха? Трябва да се научиш да бъдеш покорна. И това ще се случи след малко. Дотогава – искам да си вдигнеш ръцете нагоре и да стоиш така на колене докато не ни притрябваш.

Треперех цялата, той виждаше страха в очите ми и се усмихна едва доловимо. Вдигнах ръце нагоре. Той ме погали по бузата:

-Ти си добро момиче и ще те направя още по-послушна – усетих как пръстите му влизат в устата ми – щом пожела да дойдеш сама значи имаш нужда от това. – солените му мръсни пръсти бъркаха все по-надълбоко в устата и в гърлото ми – виждал съм много като теб и знам точно от какво имаш нужда.

Дебелият се върна при приятелите си, аз останах на колене с вдигнати ръце в ъгъла на стаята, наказана като малко момиченце и все още усещах вкуса на дебелите му мазни пръсти. Някак си от страха и унижението почувствах една топла тръпка която слезе надолу между бедрата ми. Може би наистина съм родена за робиня и трябваше да попадна при тези мъже за да разбера себе си, макар че преди половин час не си представях срещата така. Все пак бях виждала BDSM отношенията само по сайтовете в интернет, а това тук беше истинско. И все пак това ли трябваше да се случи – стоях в някакъв апартамент с трима мъже на възрастта на баща ми и чаках покорно да ме използват в ролята на жертва за собственото си удоволствие. Болката в коленете и измалелите ми ръце ме откъсна от мислите ми. Всеки момент няма да мога да издържа и ще си отпусна ръцете и тогава… не знаех точно какво ще стане тогава. Коленете си вече не ги чувствах, когато чух плешивия:

-Ела тук пред нас курво!

Опитах се да се изправя, но залитнах и с мъка стъпих на краката си.

-Така, по-близо – застани ей тук, пред масичката! Очите наведени надолу – не смей да поглеждаш никой от нас в очите без разрешение!

Застанах на указаното място.

-Вдигни си полата до кръста и си свали прашките до коленете – покажи ни путката си!

Ръцете ми сами се плъзнаха към ръба на поличката ми. В действията ми нямаше колебание – това беше интересно и за мен самата… бях покорна.

-Каква е тази космата путка курво? – явно имаха предвид малкият триъгълник, който бях оставила над срамните си устни, мъжа ми ме харесваше така и заради него го бях направила.

-Когато се явяваш пред господаря си трябва путката ти да е чисто гола! Не искам да виждам и косъмче от веждите надолу! Ще трябва да те накажа за това! Покажи си сега и вимето, и сложи ръцете зад главата!

-Кое гърдите ми ли?! – прошепнах недоумяващо.

-Вимето, путко, или циците. Отсега нататък нямаш гърди – подобни лигавщини и мили думички като “котенце”, “катеричка”, “путенце” няма да използваш. Имаш цици, путка и задник за удоволствие на господаря си. Ясно ли е?

Треперещите ми пръсти откопчаха и последното копче на ризката след това извадих големите си гърди над сутиена и послушно сложих ръце зад тила си.

-Да, ясно ми е.

-И към нас и всеки който е господар ще се обръщаш подобаващо, и с уважение. Това ясно ли е?

-Да.

-Да, кой? – чух отново плешивия.

-Да, господарю.

-Така ми харесваш повече. Завърти се бавно да те огледам.

Бавно започнах да се въртя, но високите ми токчета и прашките свалени до коленете ми пречеха и залитнах отново което предизвика смеха им. Кльощавият дойде при мен:

-Не си много сръчна тъпа курво доста ще трябва да те тренираме, – усетих сухите му пръсти да проникват в путката ми. – ,но иначе ми харесваш.Путката ти е топла и мокра, сигурно много ти харесва да те унижават.

Тука вече се изчервих като ученичка – гола съм пред трима мъже, които докосват тялото ми по-най интимен начин и ме унижават, но да осъзная че това ме възбужда – това беше много и за мен.

-Мръсната курва има хубави големи цици – хайде да ги завържем и да се позабавляваме малко. – обади се плешивия.

Кльощавия извади пръстите си от путката ми и ги избърса в лицето и косата ми. След това взе едни белезници от масичката и ми заповяда да дам ръцете си отзад. Металът изщрака сухо около китките ми зад гърба и вече знаех, че не мога да се върна назад. След това взе една кожена маска за очите и ми я сложи. Нямах право дори да виждам какво ще правят можех да се оставя единствено на усещанията си. Сложиха ми още един чифт белезници на ръцете зад гърба точно над лактите ми и така те бяха събрани плътно един до друг което ме накара да изпъча силно напред гърдите си. Усетих още едни ръце да хващат едната ми гърда и да я усукват болезнено, а след това нещо хладно я стегна силно в основата. Чух изщракването на метала отново и разбрах, че и гърдите ми ще бъдат стегнати в основата с белезници.

-Стегни белезниците на циците й още по-силно – докрай защото ще се изхлузят като я вдигнем – обади се дебелия – искам да ги видя добре зачервени и твърди със щръкнали зърна.

Бях виждала подобни снимки в интернет на жени със завързани с въже гърди, които стояха гротескно, като червено-сини топки отпред на гръдния им кош, но сега това се случваше на мен и явно и аз изглеждах така. Усетих отново две ръце които хванаха белезниците и ги стегнаха още повече и болката беше толкова силна, че не издържах и изплаках:

-Моля ви боли… – шамарът прекъсна стенанията ми.

-Не искам да чувам и думичка от теб ако не съм попитал нещо, путко! Никой в тази стая не се интересува какво мислиш или какво има да кажеш. От теб искам да чувам само писъците ти – това е единственото нещо което ми доставя удоволствие – на мен и на приятелите ми.

Някой от господарите завърза края на някакво въже за белезниците точно между циците ми и в следващият момент гърдите ми се изпънаха нагоре толкова много, че се повдигнах на пръсти за да облекча болката:

-Боли ме…

-Знам, путко – чух гласа на татуирания – знам че боли. Сега ще те вдигна и ще висиш закачена за циците си и ще опиташ камшика ми. Защо ще го направя ли? Първо защото така ми харесва и болката ти ме възбужда. Второ защото от опит знам, че жените стават още по-покорни и подчинени след това и трето, защото знам, че ще ти хареса – ти си родена за робиня. Един съвет – опитай се да не мърдаш много и да не риташ във въздуха – така ще те боли по-малко.

След думите му усетих остра болка в гърдите си все едно някой се опитваше да ги откъсне от тялото ми и пръстите на краката ми се отделиха от пода. Започнах да пищя от болка, и като че ли това малко облекчи страданието ми. Тогава усетих целувката на камшика върху задника си. Разкъсващата болка ме накара да подскоча във въздуха или поне такова беше усещането ми и от разтърсването въжето изпрати нова вълна болка в стегнатите ми цици. Когато паренето от камшика върху бузите на задника ми започна да отминава почувствах нов удар напряко на незащитения ми корем малко над путката. Болката отново ме накара да свия инстинктивно крака и циците ми отново усетиха изцяло тежестта на тялото ми…

-Няма да ми припадаш сега още не съм започнал – чух глухо и някъде отдалече гласът на дебелия който ме свестяваше – явно бях припаднала от болка, но все още висях на въжето. – Сега ще ти сложа една инжекция стимуланти която ще те държи будна докато се забавляваме, защото искам да усещаш през цялото време това което ти причиняваме.

Усетих леко боцване на едното рамо и след секунди прилив на енергия който се разля по цялото ми тяло. После ударите започнаха отново – по задника, по корема, по стегнатите ми цици, по путката, по бедрата ми отвътре и отвън. Просто се носех на вълните на болката изцяло отпусната и подчинена, като вече даже не крещях – нямах сили и глас. Всичко ми изглеждаше така далечно и тъмно все едно се случваше на някой друг. Тримата се сменяха и всеки показваше уменията си с камшика като изтръгваше глухи стонове от устните ми. Сълзите ми течаха смесени със сополите ми под кожената маска. След поредния удар точно между срамните ми устни чух гласа на плешивия:

-Кучката се напика.

И аз усещах струята стичаща се по бедрата ми.

-Нищо, после ще я накараме да изчисти пода.

-Ще я оставя да си почине за момент.

Усетих пръсти които разтварят срамните ми устни:

-Путката ти е много мокра – знаех че ще ти хареса курво – прошепна плешивия в ухото ми. – сега ще ти натикам дръжката на камшика.

Дебелата плетена дръжка влезе рязко във възбудената ми путка и я разпъна докрай – усетих я да се движи бавно нагоре надолу. Болката, унижението и безсилието ми взеха връх и усетих как една гореща вълна тръгна между бедрата ми, вдигна се нагоре към гърдите ми и излезе с вик през прехапаните ми до кръв устни. Вълната на ОРГАЗМА. Вече нищо нямаше значение – полюшвах се бавно на завързаните си цици, в стаята пред тримата си мъчители, унижена, гола и безсилна да направя друго освен да ги забавлявам, с камшик забит дълбоко в изтерзаната ми путка. Да, аз бях робиня.

Въжето проскърца и краката ми опряха в пода, но аз не можех да стоя на тях. Усетих как ръцете на някой от тримата ме подкрепят, но не под мишниците, а за циците и за косата, чух и смеха му – това беше кльощавия. Махна белезниците от ръцете ми, но и тях не можех да използвам – толкова бяха отмалели. Замъкна ме до масичката и ме сложи да легна по гръб, след това внимателно завърза китките и глезените ми за краката и. Лежах гола и завързана пред тях все още замаяна от случилото се. Ръцете им опипваха тялото ми безсрамно – мачкаха все още стегнатите ми в белезниците гърди, щипеха щръкналите зърна на гърдите ми. Пръстите им бъркаха навсякъде в путката ми, в ануса, в устата. Аз бях нищо. Робинята. Тяхната играчка за забавление. Чувах ги като си говорят, обсъждаха мен:

-Видя ли я как свърши само тъпата путка. Цялото въже се разтресе.

-Да. Тази ще бъде много добра робиня. Рядко съм виждал жена да свършва докато я бия с камшика. Поне не и ако не е тренирана дълго време.

-Да. Бива я. Не е толкова млада, колкото ми се иска, нали каза че е на 34, но има хубави цици с които бих си поиграл повече. Ще и ги мачкам и разпъвам, ще я връзвам да виси на циците си всеки ден докато не омекнат и не увиснат до пъпа и. Ще и тъпча всякакви предмети в путката, на бас, че за една година ще я разпъна толкова много че ще можеш спокойно да бъркаш вътре с цяла ръка, а срамните и устни ще висят до коленете и.

-И какво, накрая няма да става за нищо?

Дебелият се изхили:

-Как няма да става, помниш ли предишното момиче онази чернокосата с малките цици – имам един познат доктор той и изряза разпънатите срамни устни и клитора за да не може да получава оргазъм – беше и останала само една дупка от путката. После я продадох на един софиянец садист от нашите хора който имал развъдник за кучета. Взех добри пари. И до днес мисля, че е още там и кучетата му я ебат. За това я беше купил – да задоволява кучетата му.

-Ха-ха, направил я е истинска кучка. И тая трябва да я научим да се ебе с кучета. Но ми се вижда малко пълна, нали знаеш че ги обичам по кльощави, ако зависи от мен ще я оставя известно време на диета – само пикня и сперма – искам да е вечно гладна така са по-послушни. А какво ще правим с тия косми на путката и?

-Дай запалката и един стар вестник, ей сега ще я опърля като кокошка!

-Не, чакай измислил съм нещо по-добро. Ще я обръсна с тоя бръснач. – плешивият започна да ме стърже на сухо – не мърдай курво да не ти отрежа клитора!

-Отвори си устата! – в следващият момент дебелия натъпка в устата ми топка косми от собствената ми путка. – Чакай, има още! Не смей да плюеш!

Стоях с отворена уста и чаках покорно да получа поредната порция косми остъргани или по-точно оскубани с тъпия бръснач.

-Хайде тъпа курво гълтай сега космите за да запомниш как трябва да се показваш пред господарите!

Опитвам се да преглътна космите, но устата ми е пресъхнала от много време и само се давя и издавам звуци на които тримата ми мъчители искрено се смяха.

-Чакай ще ти помогна! Отвори широко уста! – катарамата на колана на дебелия издрънча и в следващият момент усетих топлата горчиво-кисело-солена струя, която ме блъсна чак в дъното на гърлото, напълни устата ми, и тежката воня, която изпълни ноздрите ми. Той просто пикаеше в устата ми. – Гълтай мръсна кучко, да не си посмяла да изплюеш и капчица!

Не знам как успях да се сдържа да не повърна, но се подчиних и преглъщах гадната му пикня примесена със собствените ми косми. Повдигаше ми се от миризмата и вкуса, но не смеех да си затворя устата, защото знаех вече на какво са способни.

След това ме развързаха и ме изправиха на крака, поведоха ме няколко метра встрани и спряхме. Свалиха ми превръзката. Отначало нищо не виждах – постепенно мъглата започна да се изяснява. Срещу мен стоеше една рошава жена с разчорлена коса, с размазан грим, със зачервени и подути от плач очи. Гърдите и представляваха две лилаво-червени топки напомпени до пръсване – стегнати в белезници. Цялото й тяло бе кръстосано от ярко червени и сини ивици от ударите на камшика от шията и до коленете. Това бях аз. Виждах себе си в едно огромно огледало пред което ме бяха изправили. Не можах да се сдържа и сълзите ми потекоха отново.

-Спокойно, моето момиче – плешивия ме галеше нежно по бузата – всичко свърши. Ти си добро момиче, успокой се.

Гушнах се в него и се разхлипах като малко момиченце, което търсеше закрила. Той продължаваше да ме гали и да ме успокоява, беше много мил, и за миг си помислих, че всичко е било лош сън. Свали ми белезниците от гърдите и започна нежно да ги масажира. След няколко минути внимателно ме поведе към дивана, накара ме да се надупя със задник вирнат високо във въздуха, разкопча си панталона и ми го вкара с един тласък в ануса. Болката беше нищо в сравнение с унижението, което изпитах – осъзнах че ТЕ са ме пречупили, че съм робиня и ще изпълня всяко тяхно желание, че дълбоко в себе си искам това. Плешивият ме хвана за косата изви ми силно назад главата и започна да ми говори докато ме чукаше:

-Това е твоят нов живот робиньо, нали това искаше. Отсега нататък ще се подчиняваш покорно и без колебание на всеки господар, ние сме затворено общество, постепенно ще се научиш да ни разпознаваш. Твоята единствена цел ще бъде да доставяш удоволствие на господаря си. Няма да те чукат, а ще те ебат брутално и то основно в задника и в устата. Едва ли някой ще поиска да те ебе в путката. Тя и циците ти са направени за мъчения – чрез тях ще ти причиняват болка. Постепенно ще се научиш да обичаш болката и унижението и да ги желаеш с цялото си сърце. Няма да можеш да получаваш удоволствие или оргазъм без болка.

Дълбоко в себе си знаех че думите му са истина.

-Какво си ти?

-Робиня, господарю.

-Друго?

-Курва.

-Каква?

-Мръсна курва.

-Каква?

-Тъпа мръсна путка.

-Обичаш ли да те ебат?

-Да, господарю.

-Кажи го!

-Обичам да ме ебат, господарю.

-А да те измъчват?

-Да, господарю, обичам да ме ебат и да ме измъчват. Моля ви продължавайте! Искам да свърша! – страшно бях възбудена и последното почти го изкрещях.

-Не може! Обърни се и застани на колене! Ръцете зад гърба! Отвори си широко устата и си изплези езика навън! После ще ти дам да ми смучеш кура, сега просто ще те еба в устата.

Плешивия ме хвана за косата и си натика кура чак в гърлото ми. Започна да ме ебе докато аз се давех в собствената си слюнка. Не ми даде да си поема дъх докато не се изпразни дълбоко в гърлото ми. Преглъщах спермата, а от ъглите на устата ми се точеха дълги лиги от слюнката ми. Той седна на дивана при другите. Изпълзях на колене до тях и спрях в краката на дебелия:

-Моля ви господарю искам да свърша много съм възбудена! Може ли да ви лижа кура?

-Може путко. Започвай! – усмихна се леко дебелия.

Разкопчах му колана и после ципа и извадих кура му. Усетих миризмата на пот и пикня, но вече бях направила своя избор. Налапах го докрай, докато носа ми не потъна в космите на пубиса му. Лижех и смучех все едно животът ми зависеше от това. А и това беше самата истина. Аз бях изцяло тяхна. След като ми напълни устата със сперма, ми заповяда да му го лижа нежно докато му спадне. След това той хвърли един огромен черен вибратор на земята пред мен и ми каза:

-Хайде разрешавам ти да свършиш!

Взех вибратора, но той беше дебел почти колкото бутилка от безалкохолно, въпреки това седнах на пода силно разкрачена и се опитах да си го напъхам в путката.

-Е много е тъпа – чух пак дебелия – искам да се ебеш в гъза с тоя вибратор докато свършиш. Полижи го малко да не е съвсем сух и си го наври в робския задник.

Започнах да лижа мръсния вибратор, вкуса му беше отвратителен, коя ли друга нещастница бяха карали да си го вкарва, но все пак го наплюнчих обилно и се опитах да го вкарам в задника си. Не ставаше никак – беше прекалено дебел.

-На всичко ли трябва да те уча – ядоса се дебелия – сложи го на земята! Клекни над него! Хайде сега сядай! Сядай, курво, най-много да ти разпори гъза! Случвало се е и преди – ще ти го зашием.

Нанизах се на вибратора обаче много болеше и не смеех да се отпусна.

-Хайде още малко! Ето видя ли че можеш, тъпа путко!

Да. Така вече влезе почти половината. Ануса ми беше разпънат до пръсване. Хванах вибратора с ръката и започнах да го движа. С другата ръка се самозадоволявах, докато те ме гледаха и коментираха. Вече само възбудата ми имаше значение. Тъпчех се грубо в задника докато не усетих, че цялата ми путка започваше да отмалява сладостно и очаквах тръпката. Даааа, ето го! Аз съм робиня! Докато потръпвах на пода в краката им с вибратор дълбоко в задника и все още изживявах оргазма си, дебелият и кльощавият запалиха цигари. Кльощавият ме ритна по лявата цица с единия крак:

-Качвай се на масата курво че нямаме пепелник! Да – легни по гръб, свий си коленете към гърдите! Да, смачкай си циците! Дръж си сега путката широко отворена с ръце и не смей да мърдаш!

-И устата си отвори, че путката ти ми е далече! – заповяда ми дебелия.

Направих каквото искат – хванах си срамните устни с ръце и ги разтворих колкото мога по-широко до болка. Дебелия тръскаше в устата ми, а кльощавия в путката ми. Топлата пепел беше горчива и очите ми се насълзиха от дима. Путката ми беше по-зле, защото кльощавият от време на време оставяше цигарата си точно до клитора ми и пареше ужасно, но те не ми обръщаха внимание – за тях аз бях вещ. Когато си допуши цигарата дебелият я пусна фаса в устата ми и аз трябваше бързо да събера слюнка за да не ме изгори.

-Гълтай путко! – преглътнах миризливата угарка, когато усетих, че кльощавият дори не се занимава да си гаси цигарата – просто я пусна в широко отворената ми путка и това ме накара да скимтя от болка докато фаса съскаше в соковете ми и угасна, но не и без да ме накара да се извивам и скимтя от болка.

-Вече се развиделява, тая да си я пращаме при мъжа и че ми се спи!

-Чакай преди това да му пратя нещо – изсмя се кльощавия, извади ми от задника вибратора и започна да ме ебе отзад. След като се изпразни дълбоко в задника ми извади внимателно кура си и ми вкара в ануса една фуния. Тримата се изредиха да пикаят във фунията и усетих как корема ми се пълни с топлата им пикня. Кльощавият много внимателно ми затапи задника пак с вибратора и го натъпка докрай. Все един маркер и написа на кръста ми: “ Закуската на мъжа ми” със стрелка към ануса ми.

-Обуй си прашките за да не излезе вибратора, долна кучко! Обличай се и изчезвай! – заповяда плешивия.

-Да, господарю!

-И още нещо, взех ти всичките пари от чантата – ми каза плешивия докато ме влачеше полугола по коридора към изхода – ще духаш на таксиджията за да те закара у вас.

След това ме изхвърли безцеремонно на мръсното стълбище, хвърли ми ризата и поличката след мен и затвори вратата. Сълзите ми отново потекоха. Използваха ме и ме изхвърлиха като парцал. Но аз това заслужавам – вече започнах да го вярвам. Таксиджията на връщане остана много доволен, помисли че съм проститутка. Дори не знаеше, че съм женена, че се прибирам при мъжа си, че аз съм нещо по-низшо от проститутка, аз съм нищо, аз съм робиня. И въпреки това, за да ме унижи докрай се изпразни на лицето ми и го размаза с кура си. Не взех визитката му, въпреки че настояваше. Прибрах се така раздърпана по светло когато съседите ми тръгваха вече на работа. Вървях странно заради дебелия вибратор в задника ми и имах чувството че всички знаят за него. Виждах в очите им учудване от белезите, които се подаваха под късата ми пола. Сигурно ме съжаляваха, а аз не заслужавах дори това. В апартамента мъжът ми ме чакаше в хола разтревожен. Когато влязох по погледа му разбрах, че знае, бяха му позвънили по телефона, от моя телефон – сигурно докато съм била завързана. Каза ми, че е чувал писъците ми по телефона. Паднах в обятията му и се разридах, а той ме целуваше и ръцете му трескаво събличаха дрехите ми. Видях възхищението в очите му и възбудата, когато докосваше и разглеждаше белезите ми. Галеше подутите ивици и сините петна по гърдите ми. Стоях гола пред него и той забеляза надписа на гърба ми. Проследи стрелката и стигна до дебелото парче силикон, което се подаваше от задника ми. Извади внимателно вибратора и от разширената ми дупка потече смесицата от пикня и сперма. След това започна нежно да ме лиже – усещах нежните му ласки по ануса и измъчената ми путка. Изпитах най-добрия си оргазъм от години с него. Той ме заведе до компютъра – електронната му поща беше отворена и на екрана стоеше писмо от тях – имаше само един ред: “Изпрати я отново утре в 19:00 часа”. Паднах пред него на колене и му се молех, плачех, и му казвах че не искам отново да изпитам всичко това, но виждах странният блясък в очите му и знаех, че утре вечер пак ще бъда с онези мъже. Всъщност кого заблуждавах, аз самата исках това и нямаше смисъл да се съпротивлявам на тези смесени чувства. Аз бях робиня.