как се носят чорапи с жартиери

8
Добави коментар

как се носят чорапи с жартиери

В гардероба на всяка жена трябва да бъде най-малко един чифт чорапи с жартиери . Но отношението към носенето на дълги чорапи за някои е лукс  а за други жени, истински тест , защото те не знаят как да се носят самите чорапи с колан тип жартиер .  Ако се научите как да използвате правилно този женствен елемент , то тогава със своята сексуална визия определено ще се харесате на желания мъж.

Разгледайте нашият интернет магазин http://shop.euro-woman.net/

и използвайте възможността от безплатна доставка и промоции!

Широкият колан за жартиер може да да бъде красив аксесоар за съблазняване  но и да има практическа функция , хващащ чорапите здраво в горната част.  Но , за да ви донесе носенето на  чорапи с жартиери удоволствие, ние ви предлагаме да научите основните правила за това как да  ги използвате:

1.За да не се усуква , колана жартиер  трябва да се избира правилно . Някои модели се продават в компект с  чорапи . Когато избирате, се уверете, че има четири връзки в долната част, необходими да захваната чорапите от двете страни и да ги фиксират по-добре.

2.Ако си купите отделно  колан с жартиер, то вземете със себе си и чорапите и пробвайте в магазина.  Разходете се наоколо в тях няколко минути, за да се уверите, че коланът ги държи добре .

3.Помнете, че колана и чорапите трябва да бъдат в хармония с бельото ви и те трябва да са направени от същия материал . Например , ако сте избрали сатенени чорапи и колан , бельото също трябва да бъдеот  сатен. Съответно , това важи и за цвета – всичко трябва да е в унисон .

4.Също е важно да се знае какви чорапи са необходими за колана. Изберете чорапи със широк  кант , който е много по-лесно да се фиксира на жартиера . Също затяжките на колана  жартиер трябва да бъдат достатъчно стабилни , може и са  метални скоби, ако нямате алергия .

5.Краят на  чорапите и колана в никакъв случай не трябва да надничат изпод дрехите , иначе ще изглеждате много вулгарно .

Разпродажба!
29,70 лв
Не е в наличност
добави в количка Разгледай
Избери и сравни

Like this:

Like Зареждане…

Related