Lifestyle: Какъв е финала на „С Русия в сърцето“

2
Добави коментар

Тъй като връзката на Сейт и Шура и помрачена с постоянни скандали двамата се отдалечават все повече и повече един от друг. Сейт без да осъзнава започва да губи интерес към Шура. За нея по-важна е сестра й , обича да се радва на ласките и вниманието на Петру , не може да прости изневярата не Сейт , но не иска и да го изостави. Постепенно връзката на Сейт и Шура започва да се изчерпва от към скандали и любов. Сейт започва да се влюбва в Мурка. В следствие Шура заминава извън Турция. Сейт убива Петру , като го закопава в една яма , воден от злобата за убийството на семейството му , за което е отговорен Петру , както й брат му и Миша.

Джелил е ранен , а Гюзиде превързва раните му. В спалнята , където са двамата нахълтва бившия мъж на Гюзиде. В последствие той се самоубива.
През 1928г. на Сейт и Мура им се ражда дъщеря.На гости на Сеит му идва неговият брат Махмуд. Макар и окуцял, той почти не се е променил през изминалите години. Всички заедно сядат на една маса, за да полеят добрата среща. Така завършва историята в турския сериал „С Русия в сърцето. „Коя е жената до Къванч ТатлътуВижте кои са най-хубавите турски актьори
сподели бутон     
ИМЕ