Мис Тигрова се появи пред Нова ТВ! Стрийптийз и журналистика

1
Добави коментар
arbalet
arbalet

Има много гадания по форуми и социални мрежи коя е Мис Тигрова. Обсъждат се различни версии, но сега една от спряганите, търсени, одумвани и т.н. интернет секссимволки се появи по телевизията, за да обясни за стриптийза и студентската си книжка. Очевидно в близко бъдеще трябва да очакваме от нея обяснения и за журналистиката, в този поредък. Мая Салмова на 29, от Кюстендил, можете да я видите в студиото с Милен Цветков – тук. 

„От края на 2010 г се занимавам със стриптийз по баровете и танцувам на пилон. Разграничавам стриптизьорка и проститутка, въпреки че в тези заведения работят и такива момичета – заявява пред „Нова телевизия“ Мая Салмова. Тя казва, че има визия и обича да общува с различни хора. На тези, които имат затруднения да определят на какво ниво общува Мая с хората, които по подразбиране са мъже, ето тук цък,  Та значи с една такава общителност Мая възнамерява да стане журналист.

Впрочем преди тези откровения, Милен Цветков се пробва да минат директно към стрийптийза, обаче не му с получи веднага.

Мая харесва и работата си в момента, но журналистиката ще трябва да се преосмисли, след като Мис Тигрова навлезе. 

„Никой от университета не знае с какво се занимавам, но не мисля, че трябва да се интересуват“… казава Мая. Никой не е знаел досега, ама сега това няма как да е така, та тепърва ще видим дали ще се заинтересуват. Може и книга да излезе, и сценарий от това, ако Мая реши кое и харесва повече – стрийптийза или журналистиката. Щото двете едновременно не може, питайте Хауард Стърн. 

https://www.facebook.com/MisTigrova/videos/vb.122406007942009/336467133202561/?type=2&theater – безсмъртно радио предаване с Мис Тигрова. Шегувам се