Стоманения кур – Sexnovini.com

1
Добави коментар

Сред своите приятели и момичетата в агенцията той беше известен с прякора “Стоманения кур”. Истинското му име беше Виктор, но вече почти никой не го наричаше така. Работеше като професионално жиголо в елитна агенция за компаньонки, където си беше изградил репутация на удивителен любовник.

Двадесет и пет годишният хубавец не отказваше поръчка, можеше да го направи с всяка жена, по всяко време и навсякъде. Неговият девиз беше “Винаги готов”.По тази причина си беше спечелил екстравагантния прякор. Беше го изковал с много яки упорит нощен труд.

Стоманения се славеше и с това, че можеше да го надърви с всяка жена- било стара или млада. Но онова, което различаваше Стоманения от обикновените тъпкачи, които работеха в други агенции като жиголо и го правеше велик любовник, беше забележителната му способност, с която успяваше да накара всяка клиентка да се почувства най- желаната и харесвана жена в света. Именно поради тази причина чаровникът никога не беше получавал рекламация.

Въпреки всичко обаче самият Виктор изключително рядко успяваше да получи удовлетворение при многобройните си сексуални контакти. Малко бяха клиентките, които успяваха да го направят истински щастлив, но една от тях със сигурност беше тридесет и пет годишната суперсексапилна и ненаситна чаровна тигрица Никол. Тя винаги успяваше да го изненада. Срещаха се всеки вторник вечер в ултрамодерния й апартамент. И сега, когато позвъни на входната врата, Виктор се чудеше какво ли е намислила палавницата този път. Нещо в стил “садо- мазо” или “строгата учителка” или пък “отегчената домакиня”?

Отвори му младо и красиво момиче, облечено в униформа на домашна прислужница. Виктор не знаеше Никол да има прислужница, но не се изненада, защото определено можеше да си го позволи. Клиентката му беше много богата. Девойчето го въведе в просторния хол, където го очакваше домакинята, и смирено се паркира до вратата…

– Ето го и моят хубавец. Здравей, Вики- хвърли се на врата му Никол и Стоманения я пое в обятията си. Както винаги, красивата му клиентка и сега беше повече от оскъдно облечена. От кръста нагоре беше с полупрозрачна наметка от шифон, под която бе по голи цици, а надолу беше обула черни чорапи с кожени жартиери и елегантни чехли с пухкави пискюли на високи и тънки токчета. Вместо поздрав Виктор я целуна страстно по устата, като междувременно хвърли смутен поглед през рамо на прислужничката. Никол улови погледа му и каза:

– О, да, забравих да ви представя. Жаклин, ела насам да те запозная с този очарователен младеж.

Стоманения знаеше, че не бива да се изненадва от нищо, което ставаше в този апартамент, но въпреки това не можа да сдържи изненаданото си възклицание, когато момичето тръгна към него, събличайки дрехите си в движение. Правеше го съвсем професионално- бавно, но ефектно, и когато накрая спря пред него, вече беше чисто гола!

– Кажи, не ели прекрасна!- попита го Никол, но той едва чу въпроса й, изцяло погълнат от невероятната естествена красота на младото създание пред него. Все пак Стоманения никога не забравяше кой плаща и поръчва…
– Да, наистина, прекрасна е, но…- Виктор с мъка откъсна погледа си от сочното тяло на момичето и се обърна към домакинята- но ти, Никол си просто извънземна!
– Ето, разбираш ли защо толкова го обичам това момче, Жаклин- не можа да сдържи доволната си усмивка Никол.- Сега обаче ме остави мен. Скъпо момче- погали го тя по бузата- от теб искам да се съблечеш и да направиш това красиво момиче много щастливо. Хайде, бебчо, не карай Жаклин да чака, че да не вземе да настине.

Стоманения веднага разбра какво желае редовната му клиентка и за броени секунди като добър професионалист се съблече чисто гол.
– Уау!- хлъцна възхитено Жаклин, когато зърна напращялата му мъжественост.
– Готин кур, нали миличка?- обади се от дивана, върху който се беше оттеглила Никол.- Между другото, винаги е в това състояние, никога не съм го виждала омекнал…

Без да се бави повече, Виктор коленичи в краката на момичето и жадно впи своите устни в устните на набъбналата й прасковка.

– Аауу, ммм- изстена Жаклин, когато езикът му нахлу в горещата й цепка и инстинктивно притисна с ръце главата му към слабините си. С изключително умение Стоманения обели клиторчето й със сръчните си пръсти и започна енергично да го дразни с език. Съвсем скоро путчицата на девойката неудържимо се “разплака” и окъпа в ароматните си сълзи лицето на жиголото…
– – Ох, ах, не издържам повече. Вземи ме, моля те, желая те!

Още от малък Виктор го бяха учили да не отказва на момиче. Трогнат от пламенната й молба, той пренесе на ръце Жаклин до близкия кожен фотьойл и внимателно положи апетитното й голо дупенце на седалката му. След това обсипа с целувки стегнатите й корем и цици, намествайки се удобно между разтрепераните й от желание бедра и много нежно проникна в нея.
– О, да!- изкрещя изпадналата в сладостен делириум девойка, а Стоманения равномерно задвижи якото си туловище между бедрата й.

Точно зад тях, фиксирала неотклонно хищния си поглед върху стегнатия му бял задник, Никол се бе излегнала в един диван и се самозадоволяваше. Тя вече беше свалила бикините си, които се валяха на пода в краката й и настървено ръгаше един огромен изкуствен пенис в мократа си бръсната пичка.

– Младежо, сега искам да я опънеш на “кучешката”! Хайде, давай! Скъсай му задника на това младо курве!- възбудено подвикна тя на своя любимец.

Скоро след това чудно изваяното голо тяло на Жаклин бясно се тресеше под мощните тласъци на пощурения му кур от задна прашка. Той със страшна сила се забиваше в тясното й подмокрено путе и изкарваше въздуха от дробовете й.

– Ох, майчице, ще умра! Ах, ох, свършвам…- на пресекулки простена Жаклин и се предаде на оргазма.

В следващия миг до бясно тресящото й се дупе лъсна и знойният задник на Никол. В едната си ръка тя продължаваше да стиска пластмасовото дилдо, а с другата свирепо драпаше клитора си. В движение Виктор изтръгна от ръцете й дилдото, забучи върха му в ануса й, а после започна да я ебе с ръка в протеклата путка. А когато Виктор се убеди, че изнемощялото младо момиче вече е преживяло своя върхов миг на блаженство и сладост, веднага се прехвърли върху Никол и я облада. Якият му пенис запълни до край влажната й вагина. Трябваха й само няколко мощни и дълбоки негови фрикции, за да свърши.

– Ох, свършвам, бебчо! Искам да те видя как ще се изпразниш в устата на Жаклин. Хайде, давай…- Това беше последната заповед на клиентката му.

Стоманения, който с времето перфектно беше усвоил умението да контролира оргазма си, без проблем я изпълни. Той хвана за косата младото момиче, което междувременно бе коленичило точно до задника на Никол, завлече го пред изпадналата в екстаз жена, за да може тя отлично да вижда какво става и след като извърна красивото с бяло личице към обилно кръвясалия хуй, започна ожесточено да се празни, хвърляйки гъсти парцали сперма върху него и в широко отворената му уста!