Напълниха ме навсякъде

1
Добави коментар

Аз съм една малка, долна, мръсна курвичка на 20 години.
Обичам толкова много да ме чукат, че съм готова на всичко, само да правя секс с някого. Преди един месец бях с приятелки на Сандански за 2 дни. Нищо особено, но вечерта отидохме на диско в бара на хотела. По принцип не се обличам предизвикателно, но днес бях надминала себе се си. Скоро на компанията ми им писна и казаха че ще си лягат, но мен ме сърбеше отвсякъде за нещо интересно. Абе, просто си го просех. Останах и нарочно отидох да танцувам на пилона, сама с късата си поличка и огромното деклоте.
Дойде едно момче и направо ме попита колко искам за цялата нощ. В началото се вбесих, но някак ми се изплъзна от устата „зависи какво искаш“. Той се ухили нагло, сграбчи ме за циците и каза, че са няколко приятели, които си търсят компания за вечерта. Казах, че не съм проститутка, но ако и те са готини като него, ще им правя каквато поискат компания. Той малко се учуди, но махна на едни момчета, които стояха отстрани. Бяха 5-ма. Тръгнахме към асансьора, и още с качването единия ме натисна агресивно с думите „е, малка курвичке, скъпа ли си?“, Тогава първия им каза каква е работата, при което те направо пощуряха. Не можеха да повярват,че няма да плащат, че не съм курва и прочие. Тогава наглия каза нещо от рода „значи курва по рождение, а?“ и ме попита имам ли нещо против да ми вика така, странно но ме възбуждаше тази грубост.
Влезнахме в апартамента, още от вратата ме бутнаха на земята да им духам. Аз се възпротивих, но грубия ме хвана за косата и буквално си набута хуя в устата ми. Не знам колко време им духах, видях че извадиха камера и се развиках. Момчетата пиеха и се хилеха като ми подвикваха разни неща. Грубияна ме накара да им танцувам на масата, като ми бъркаше в путката с пръсти. Явно това ги възбуди ужасно и те започнаха пак да ги дървят. Грубияна постоянно говореше мръсотии от рода „е, курво, путката ти е стегната, явно не са те клатили много хуйове. Я кажи, колко курове си счупила, а? Или сливата ти е чиста? Искам да те пробвам и в задника, ебали ли са те там, а? Пълнили ли са ти путето?“ Казах че никой не е, при което той каза, че иска да е първият…Пак извадиха камерата, но вече бях изпила доста водка и се поотпуснах. Тогава започна истинска оргия. Грубияна изведнъж каза стига лигавщини и ме просна на леглото.
Набута си кура толкова бързо в путето ми, че аз изохках. Това му достави удоволствие и той доволно започна да вика”явно курвата не лъже, толкова е тясна че ще умра от кеф. Само девствените сливи са толкова стегнати. Ще те напълня мръсницо чак до горе” Другите се надървиха, и ме наобиколиха, нищо не виждах освен надървени хуйове, които ми се бутаха в устата. Решиха че могат да ме пробват едновременно двама един в гъза, един отпред. Толкова ме заболя че започнах да крещя. Грубияна се ядоса и ме зашлеви. Каза Курво, сега ще видиш каквото си просиш ще го получиш! Изтръпнах. Обърна ме по корем, разтвори ми дупето с ръце и ми бръкна с пръст. Крещеше „кажи че е хубаво, кажи че ти харесва” Обърна ме в кучешката и ми го вкара в путката като не преставаше да ми бърка с пръсти в гъза. Другите лъскаха и се смееха. Тогава той извика,че иска първи да ми го вкара в задника.Сложиха ме да седна в друго момче, и докато е чукахме с него грубияна си вкара надървения кур в гъза ми. Така ме заболя че пак се развиках, имах чувството че ще ме разкъсат, но те не ми обърнаха внимание, само се развикаха още по диво.
Така ме ебаха ужасно брутално не знам колко време. Всички бяха без презервативи, по едно време се притесних че ще свършат в мен и им го казах. Грубияна каза че напротив ще ме напълнят и путката и гъза така ще че ми излиза през ушите. Това го настърви ужасно. Проснаха ме на масата и започнаха да се изреждат като един постоянно снимаше. НЕ спираха да се наливат с водка. Грубияна взе една празна бутилка и се опита да ми я вкара в гъза. Аз се разкрещях, но той само се разсмя и каза” искам самичка да се изчукаш с тази бутилка” .Започнах да си я вкарвам в путето, а те крещяха . Един ме качи на масата и пак започнаха да ме чукат като грубияна изкрещя „който и скъса сливката получава бутилка джони от мен!” .
Такова грубо чукане не ми се беше случвало. Докато ме ебяха в путката, другите ме удряха с курове по лицето, после ми удряха плесници и ми крещяха песничка : раз, два три, сливата и скъсай ти!
Не ми потече кръв и тогава се развикаха „значи ти харесва курво, кажи какво още ти харесва?? Кажи да те напълним ли?“ Сложиха ме на леглото по гръб и грубия ме напъна първи, след 2 ,3 мин. го усетих че наистина ще свърши в мен и се развиках, тогава другите ме хванаха да не мърдам и той с такава сила се изпразни в мен, че около 2 мин. лежа върху мен потен и пъшкащ, после и другите направиха същото. Един от тях ми свърши върху лицето. Грубияна ми каза,че е било страхотно и докато се усетя пак ме бяха почнали в гъза. Там също се изпразниха с диви крясъци. Накрая ме накараха да си бъркам с пръст в путката и да го облизвам като им казвам колко е хубава спермата им. Бяха минали 3 часа.
Като си тръгвах ми дадоха номерата си да им се обадя когато поискам нещо по-различно. Грубияна се изхили и каза че било по – хубаво отколкото да плащат за употребявана стока.
Знам че беше ужасно и можеше да се случи нещо ужасно, но сега като го пиша искам да ме чукат пак така, но ме е страх да им се обадя на тия. Може да решат да правят нещо по-извратено…