Шпага №1 в порното: Не е важно колко ти е голям, а какво можеш с него

2
Добави коментар
fzuberski
fzuberski

Той е инженер, доктор, шофьор, кечист, футболист, учител по карате, просто даскал, ученик, доставчик на пица, водопроводчик, пациент, пожарникар, полицай и какво ли още не. Той е Джони Синс – шпага №1 в порното, брато. Няма професия, в която плешивият здравеняк да не се е въплътил, а краят на сцената винаги е един и същ – щастлив!

Синс има над 150 филма, а талантът му се носи от уста на уста. Буквално! Той има повече бройки отколкото ти харесани момичета, брато. Именно това е главната причина да те срещнем с тази легенда. Спокойно, няма как да те опъне през екрана, но ако си женска, сигурни сме, че ще усетиш някакъв лек гъдел между бедрата.

– Баце, ти ги изприби в това порно, бе! Кажи ни как се реши на тая крачка, че и ние искаме, но с тоя космат корем не знам дали ще ставаме за пред камера?
– Имах една съученичка, която беше страшна работа. Дипломира се и започна да се снима в порното. Каза ми, че съм бил бомба за индустрията, но бях на 21-години и не ми стискаше. Отказах се. Започнах да бачкам по строежите. Не бях щастлив и мислех постоянно за порното. В един момент се престраших и заминах за Лас Вегас. Снимах няколко порно видеа, не взех пари, но пък ми помогнаха за влизането в индустрията. И ето ме сега – 10 години по-късно съм голям късметлия, че снимам секс, а не мажа тухлите с вар.

– Бе кеф, ама и много грозни Цецки шиеш. Не ти ли омеква от тях?
– Не, защото си имам тактика. Съсредоточавам се върху нещо, което ми харесва в теката й. Вариант “Б” е да си мисля за друга.

– Хитрец си, жено. Я кажи, че ни е на мисъл, кое е по-добре – голем шмайзер или такъв, какъвто върши работа?
– Ооо… Не е важно колко е голяма магическата пръчка, а колко е вълшебна. Ако ти е голяма и нищо не може, ще се мъчите и двамата.

– Как да вземем номера на некое гадженце, което видим на бара? Дай ни съвет, че в последно време нещо сме се позанемарили.
– Аз съм срамежлив. Флиртувам само с очите. Ако не ми обърне внимание, спирам. Ако ми се усмихне – работата е готова.

– Ще си го запишем това. А бил ли си гадже с някое от момичетата, с които снимаш?
– Имах в миналото някакви връзки. На работата просто е чукане, няма химия. Това прави разликата между работата и любовта.

– Не се размеквай, че българките не са по химията, макар че има и изключения. А ревнуват ли те от толкова секс, бе, брато?
– Да, но това са нормални неща. Ако ме обича силно, ще се справим заедно с този проблем.

– И к’во, убаво си ти е в порното, а?
– Няма две мнения по въпроса. Не бих заменил живота си за никой друг.

– То оставаше и да искаш да го смениш. Меситата и Роналдовците да го духат, брато – ти си №1! Я ни кажи пет съвета за добър секс, все пак си легенда и знаеш това-онова.
– Първо – като правите секс, гледайте момичето право в очите. Псувайте я на ум ако трябва, но да види, че може да й счупите нещо точно в този момент. Това ги възбужда. Второ – бъдете активни, а не чакайте винаги тя да върши всичко. Трето – бъдете спонтанни, брато. Правете секс на места, където не сте, живинка да има. Приятелката ми има списък със 100 обществени места, на които сме правили секс. Направете си и вие такъв. Четвърто – намерете местата, които влудяват вашата половинка. Всяко дистанционно има своето копче, така е и при жените. И пето – снимайте се!

– Голем си като голяма ракия, но въпреки това Бачи Кико ни е по-симпатичен. Айде, със здраве!

Виж още:
Никол Анистън: Порното е моят живот (СНИМКИ)
Джена Джеймисън с урок по “Перфектна свирка” (18+)
Порно. Факти, цифри, цици и влагалища (+18)
Пет порно актриси, които да разпънеш на кръст (СНИМКИ)
Съветите на една порно звезда за по-добра орална любов (+18)
Порнозвездата Бони Ротен: Искам секс с Франк Синатра (+18)
Кажи “здрасти” на Джейда Стивънс. Порно актрисата набор 88′ (СНИМКИ)
Лиса Ан сложи край на бляскавата си кариера в порното
Шок! Виж как изглеждат порно актрисите без грим
Порното е по-евтино и още причини да не плащаш ТВ канала на родната “А” група
Как се озвучава немското порно (ВИДЕО)