Невероятно чукане с Господар

1
Добави коментар

За някой това биха били просто думи. За друг би прозвучало като извратен идиотизъм, но за тях бяха искра. Искра попаднала върху сухи пръчки. Искра която моментално подпалите дълго държаната суша на несподелените и неизживени фантазии. Единственото нещо, което им липсваше за удовлетворяваща и пълноценна сексуална връзка.
Сухота… А сега тя чувстваше как бикините й бяха мокри, как коремът я стягаше до болка и как сърцето й биеше до полуда. Устните й бяха пресъхнали почти като антипод на изключително мокрите срамни устни. Клиторът пулсираше и набъбваше от кървта която бушуваше във вените й.
Тя позвъни. Той отвори веднага гол до кръста, по дънки и бос. Беше тъмно, но коридора във входа светеше. Нкъде в далечината може би в хола мъждукаше слаба светлина. Погледна я през свъсени вежди:
– Влизай! Имаме да се разправяме – гласът му бе преправен и строг. И прегракнал – не разбра дали от бушуващото в него желание или за ролята, която тя му беше избрала.
Коремчето я сви. Вече не си мислеше какво си писаха. Вече не я интерисуваше какъв сценарий за тази игра бяха измислили. Вече просто не издържаше на болката в присвитият корем и пулсиранеето между краката си.
Влезе и затвори вратата зад гърба си. Когато се обърна за да го погледне отново усеети през устата си шамар с опакато на ръката му. Дойде изневиделица и неочаквано. Не успя да си помисли, че точно затова получи съобщение, че ще започне веднага. Успя само да почувства как въпреки не особено силният удар сцепи вътрешната страна на устната й. После усети и нещо ново – как коремът я отпусна и как потече между краката й мъзгата от нея.
Дори не бе разбрала как и кога е бръкнал по късата поличка и е разкъсал бикините. Усети обаче как я е хванал за косата и я натиска надолу към земята. Усети как първо си разкопа колана, как поднигна грубо поличката й до кръста и после удара с колана по оголеното й дупе. Беше рязко и силно. Болката преряза първо стомаха й и после пресветна в мозъка й. Изненада се че почувства силен тласък в слабините. Още по изненадана остана че с доста по лек удар по цялото й путенце тя почти стигна до оргазъм. Изненада се и че й се искаше само още един удар за да може да стигне. Искаше го… Искаше само още веднъж. Беше абсурдно и побъркващо желание!
– Разбрах какви си ги вършила и къде си ходила! Това няма да ти се размине – още по гърлено той.
Опита се да отговори по сценарият, за който се бяха разбрали, но усети как той прекара през главата й колана и го стегна около гърлото й. Беше вече с каишка като кученце или по-скороо като кучка. Толкова му бе казвала за тази си фантазия. Искаше да го подразни лошият чичко както се бяха разбрали когато си пишеха, но гърлото й бе престегнато и суха а и искаше да се отдаде на обзелата я възбуда и изгаряща страст. С пристягането на колана усети как хваща яката на тънката й блузка и как силно я дърпа. Копчетата се откъснаха и чу звъха на разпран плат.
Остана полугола – по сутиен и вирната на кръста й поличка, полугола, с повод на врата си, с вирнато голо зачервено от удара дупе и на четири крака. После усети две неща – подръпването на повода и как лази на четири крака. Още с първото предвижване усети и третото – как потича струйка по вътрешната страна на бедрото…

– Върви към хола ! – по-скоро почувства отколкото чу какво заповяда той.
– Да, господарю! – почти нечуто каза тя
Не знаеше дали я чу, а и нямаше значение. Тръгна послушно и наведена глава. Цепнатините между плочките пронизваха колената и я оболяваха. Чувстваше се ии възбудена и притеснена и омърсена и очакваща. А знаеше какво я чака. Знаеше защото сама го бе поискала. Само не й каза как ще го направи.
Някак в несвяст стигнаха до хола. Повдигна леко глава и видя две свещи че светеха на стабилната дъбова холна масичка. Заве де я до нея и я повдигна за косата. После в ръкато му се появи възглавница. Сложи я на масичката и я бутна върху нея по корем. Каза й да си сложи ръцете от другата страна на масичката. После сложи примки на лактите й. Прокара остатъка от въжетата по масата и силно стегна краката й. Бе „сервирана” полугола и вързана върху холна масичка. Усети как това я кара да се подмокря.
Той застана зад нея и остана неподвижен. Пукот на свещ и тишина. Дри въздухът не помръдваше. Затаи дъх. Опита се да се извърне и да погледне. Тогава последва ударът с бича който бяха избрали заедно. Изпищя и … стигна. От изненадата или от болката не знаеше. Не знаеше и че може да стигне от това.
Тъкмо заглъхна взрива в главата от болката и оргазма и последва нов удар. После друг. По дупето, по бедрата, по гърба… После пак нищо. Тишина и стоновете й. Не можа да стигне повече и не вярваше че ще успее. Вече я болеше. Имаха кодова дума, която ако тя я кажеше той спираше на секундата, но още не искаше да я казва. Искаше да разбере какво ще последва. Може би тогава щеше…
Тогава последва нещо което не очакваше. Изведнъж нещо твърдо и не много дебело проникна в ануса й. Дълбоко и изведнъж… Започна да го вкарва все по дълбоко и да го върти в нея. Не много дълбоко. Искаше го още по дълбоко и още малко да го завърти но той спря.
Тогава чу щракане на запалка. Помисли че си е запалил цигара. Но отново последва тишина. Нямаше издишване. Стана й топло. Тогава нещо горещо падна върху прасеца й. После пак и пак… Беше вкарал в ануса й свещ която беше запали.
– Знаеш ли сега каво представляваш? – проговори отново той – вързана, надупена с навряна свещ в задника ти и запалена… Как се чувстваш сега ?
Искаше да му каже друго, но се чу как произнася:
– Моля те Господарю, искам да свърша.
В отговор последва отново удар по задните й части. Изпищя и от болката и от посипалият се восък по бедрата и прасците й. После той рязко извади свеща и й вкара надървеният си пенис във вагината й. Рязко и без предупреждение. Започна да се движи, но не както обичайното напред назад като при прашка, а въртеливо. Усети как се завъта на 45 градуса с цялото си тяло и да натиска. Как се накланя напред и назад в тази поза. После как на още деветдесет градуса достигайки максимално дълбоко. Тя мчевстваше как главичката му се оттърква силно в страниците на влагалището й… Беше побъркващо. Дълбоко и чувствено, но в секундата в която тя навирваше дупето си в желание да влезе още по-дълбоко или започваше да движи таза си наппред назад следваше или удар през бедрата или рязко подръпване на косата.
– Не, момиченце! Няма да стигаш! – почти крещеше и продължаваше да натиска не с таза а с цялата си тежест пениса във вагината й.
После се отдръпна рязко. Чуваше само туптенето – туптенето на сърцето, туптенето на дупето си от ударите и туптежа на клитора си. Започна да масажира дупеето й и да го подбутва напред. После я хвана през кръста и я повидгна за да сложи още една възгланиза под таза й.
Това което последва не беше го споменавал дори като фантазия. Почувства как влиза в ануса й. Не че не го бяха правили отзад – бяха, но сега някак бе по странно. Някак бе по-голям пениса ли… Толкова ли бе набъбнал!?
Изведнъж с цялата си тежест влезе в нея. Изкрещя. Тогава усети неговите задни части върху своите. Две мисли просветнаха в замъгленото й от болка и възбуда съзнание. Той бе седнал върху нея забивайки пениса си в ануса й с гръб към тила й. Бяха гръб в гръб.
– По дяволите, ето защо ходи на фитнес и йога . бе втората й мисъл.
Усещаше как пениса му опира чак до стомаха й. Имаше чувството че ще разкъса ануса й. А той дори въртеше леко таза си. Това беше убийствено и … абсурдно. В замъгленото си съзнание само чу:
– Сега можеш да стигаш вече моя робиньо и господарке…
Тогава започна леко да пощимпва с едната ръка клитора, с другата леко да я удря по путчицата с камшика. Последва невъобразим ритъм:
– Въртене на таза с пенис в ануса й,
– Пощипване на клитора
– Удар с бича по путчицата…
И пак, и пак, и пак… Стигаше един след друг толкова пъти колкото сигурно не бе стигала през целият си живот. Нямаше болка, нямаше време, нямаше нищо.
Имаше
– Въртене на таза с пенис в ануса й,
– Пощипване на клитора
– Удар с бича по путчицата…
– Оргазъм
Събуди се развързана на студените чаршафи. Нито имаше спомен да е припаднала, нито как е била пренесена, нито как е била развързвана, нито какво е говорила…
– Пийни малко фреш красавице. Беше прекрасна – после я целуна по челото.