Идеи за декориране на градината

3
Добави коментар
todorova_nina
todorova_nina

Когато декорираме дома си, ние държим на цялостния облик на стаята – стени, мебели, подове и хармонията между тях. Всичко това се отнася и за градината!

Първо вижте целия двор и си представете как отделните елементи работят заедно, за да се създаде баланс за приятна външна среда.

Независимо дали имате огромна градина или малък заден двор, трябва да имате план за действие. Когато планирате, помислете на какви зони искате да разделите мястото: зона за релакс, зона за игра, зона за хранене и др. Представете си градината като едно празно платно, а боите ви ще бъдат всички декоративни елементи.

Един чудесен, лесен и забавен начин да украсите двора и то с подръчни материали без да влагате никакви средства, е просто да надникнете в мазето.Със сигурност там се крие нещо, което може да използвате с тази цел. А и да не забравяме, че най – красивото ново е добре забравеното старо. Цветята могат да направят чудеса с всяка остаряла и вече непотребна вещ. Ако случайно в мазето си намерите стари гуми вижте какви интересни неща можете да направите от тях:

Източник и снимки: www.bintjbeil.org