Запазете тази рецепта: Най-мощният естествен антибиотик, който можете сами да си направите вкъщи. Убива почти всички инфекции...

Запазете тази рецепта: Най-мощният естествен антибиотик, който можете сами да си направите вкъщи. Убива почти всички инфекции...

Основната формула на този мощен тоник датира от средновековна Европа, това е епохата, когато хората страдат от всякакви болести и епидемии.

Този прочистващ тоник всъщност е антибиотик , който убива грам-положителни и грам-отрицателни бактерии. Той има също така силно антивирусно и противогъбично действие, увеличава кръвообращението и лимфния поток във всички части на тялото. Това  лекарство на растителна основа е най-добрият избор за борба с кандида.

Този тоник е помогнал на много хора да се излекуват от много вирусни, бактериални, паразитни и гъбични заболявания и дори тумори! Силата му със сигурност не бива да се подценява!

Той може да лекува много хронични състояния и заболявания. Насърчава кръвообращението, и пречиства кръвта. Тази формула е помогнал на милиони хора през вековете, за да се преборят с най-смъртоносните болести.

Тайната е в мощна комбинация от висококачествени естествени и пресни...
Прочети цялата публикация

Коментари

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност