СкандаУ ft. N.A.S.O. вкараха Алисия в летен R&B сингъл

5
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

Алисия не изневерява на себе и предлага модерно звучене с интересен текст и свеж видеоклип. Песента е в R’n’B стил и е featuring с композитора Атанас Георгиев – N.A.S.O. – автор на музиката и аранжимента, и с момчетата от СкандаУ, чието дело е текстът.

„Получи се страхотна колаборация между нас. Дълго работихме по този проект, искахме да го изпипаме до последния детайл, но мисля, че стана много хубаво и ще изненадаме приятно почитателите не само на жанра, в който се изявявам аз. От края на миналата година ми тръгна на много различни парчета. Дуетът с Константин, който се превърна в любима песен на много хора и до момента продължава да е така, а след това и дуетът с Тони Стораро, който беше в по-типично поп-фолк звучене. Сега обаче отивам в съвсем друга крайност”, споделя Алисия.

„По видеото на „Моят рай” този път работих с режисьора Bashmotion. За стила ми в него се погрижи Николай Христов, за грима – Никола Флоридов, а за косата – Ивайло Колев. Хореографията поверих на балет Нова, както и на двама страхотни танцьори – Пачо и Здравко”, разказва още тя.

Макар всички да се стиковали идеално и работата по заснемането на лентата да вървяла добре, не минало без перипетии. Снимките били нощни и предимно външни. А на зазоряване трябвало да се изиграят няколко сцени. Точно тогава обаче завалял ужасно силен порой и осуетил целия работен процес. Наложило се клипът да бъде довършен няколко дни по-късно, което забавило и самото му излизане.

„Забелязала съм, че при мен нещата трудно се получават от първия път. Но това никога не ме е отказвало и винаги съм се борила до последно за постигане на крайната цел. Радвам се, че и този път с много труд заедно с момчетата направихме нещо интересно за нашите фенове”, коментира хитовата певица.

Плюс или минус получава парчето от вас – очакваме да разберем от коментарите ви!

Гласувайте ТУК за любимите си БГ хитове!

Гласувайте ТУК за любимите си поп-фолк песни!

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It

Добави коментар

Абонирай се
Уведомете за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари