ДИАБОР – най-доброто решение при диабет и за регулиране на кръвната захар

1
Добави коментар
teokostov
teokostov

Начало › ДИАБОР – най-доброто решение при диабет и за регулиране на кръвната захар

ДИАБОР – най-доброто решение при диабет и за регулиране на кръвната захар ДИАБОР е 100% натурален продукт, произведен в България.

„Здравница“ е производител, разпространител и износител на продукта с марката „ДИАБОР“.

Цена: 12.90 лв.

Научи повече за начините на доставяне и плащане на поръчките

Хранителната добавка ДИАБОР е предназначена за нормализиране на глюкозата в човешката кръв (кръвна захар). Продуктът е 100% натурален и не съдържа никакви токсични вещества, консерванти или оцветители.

Продължителното използване на ДИАБОР води до нормализиране нивата на кръвна захар, подобряване на зрението, премахване на венозни язви и значително цялостно подобряване на здравословното състояние на човека.

ДИАБОР има положително въздействие при страдащи от диабет от първи и втори тип. 

Какво представлява и какво съдържа ДИАБОР?

ДИАБОР е 100% натурална хранителна добавка (перорални капки), произведена в България. В ДИАБОР се съдържа екстракт от черна боровинка (Vaccinum mytrillus), глюкоза, дестилирана вода. 

Какви са предимствата на ДИАБОР?

1. Не е лекарствено средство, а 100% натурален хомеопатичен продукт.2. Произведен е и доказан в България.3. Предлага се на достъпна цена.4. Лесен за употреба – капе се под езика.5. Подходящ е за страдащи от диабет първи и втори тип.6. Подходящ е за хора, които не страдат от диабет, но имат чести промени в нивата на кръвната захар.7. Нормализира емоционалното състояние и подобрява съня на хората, които имат проблеми с кръвната захар.8. Има положителен ефект върху метаболизма.9. Понижава холестерола.10. Подобрява функционалния капацитет на кръвоносните съдове, нормализира микроциркулацията.11. Позволява постепенно да намалявате дозите на антидиабетните медикаменти и инсулин.12. Не съдържа никакви вредни вещества, оцветители или консерванти.13. Съвместим е с приема на други хомеопатични или лекарствени продукти.14. При неговия прием не се наблюдава поява на странични реакции.15. Няма ограничения за прием при различните възрасти на човека. 

Как се приема ДИАБОР?

Приема се сутрин, обед и вечер 30 мин. до 1 час преди хранене, по една капка под езика. В случай на нужда да се приеме 1 капка ДИАБОР допълнително преди сън.

Важна информация за приема на ДИАБОР!

– Дозировката на ДИАБОР се адаптира индивидуално чрез внимателно проследяване на нивата на кръвната захар.

– При рязко повишаване на нивата на кръвна захар след хранене може да използвате ДИАБОР от 40 мин до 1 час след хранене. (Капнете 1 капка ДИАБОР под езика и задръжте за 3-5 мин.).

– Възможно е препоръчителната доза на ДИАБОР да бъде увеличена с до 2 капки в случаите, когато нивата на кръвна захар са много високи и не могат да бъдат ефективно намалени. За увеличение на дозата задължително консултирайте със специалист. 

За колко време стига една опаковка ДИАБОР?

Една опаковка ДИАБОР е с концентрация от 10 мл. Това количество ще бъде достатъчно за прием между 20 и 22 дни. в зависимост от честотата на употреба на продукта. 

Колко време може да се приема ДИАБОР?

Приемът на хранителната добавка ДИАБОР е негораничен във времето. При продължителен прием на ДИАБОР не се наблюдават странични реакции.

Продължителният приема на ДИАБОР води до цялостно нормализиране на нивата на кръвната захар, подобрява артериалното кръвообръщение, помага на организма при борбата с високия холестерол.

Полезна информация при използването на ДИАБОР:

– Не съхранявайте в хладилник, ДИАБОР се съхранява при стайна температура (10-25С). Да не се излага на пряка слънчева светлина.- Бъдете стриктни и спазвайте инструкциите за прием на ДИАБОР.- Препоръчително е да не приемате ДИАБОР едновременно с кафе, зелен чай, алкохол. 

Опаковка:

Перорални капки. Разтвор. Флакони от 10 мл. с прикачен капкомер в горната част.

 

 

Цена: 12.90 лв.

 

Научи повече за начините на доставяне и плащане на поръчките

ИНФОРМАЦИЯ И СТАТИИ С диабет през лятото (полелзни съвети)

На първо място, диабетиците имат силно намалена способност да се потят, което ги предразполага към прегряване, загуба на съзнание и топлинен удар.

Не искат децата с диабет в детските градини

Нова вълна на откази от страна на детските заведения да приемат малчугани с диабет! Медицинските лица се оправдават, че в длъжностните им характеристики не влиза грижата за „различните“.

10 мита за диабета, които трябва да знаем

Захарният диабет е хронично метаболитно заболяване, свързано с абсолютна или релативна липса на инсулин. Нека разгледаме някои митове свързани с диабета, които трябва да разбулим.

Д-р Наталия Темелкова: Лечението на диабета зависи 80% от болния

Когато питам пациентите си дали имат роднина с диабет, те ми казват – да, ама той е старчески, тип II. Смятат го за нещо незначимо, а той се изявява във все по-млада възраст и може да се прояви дори при деца.

Приятелски бактерии ще борят диабета

Ново лабораторното изследване е установило, че бактерия, намираща се в червата, може да понижи нивата на кръвната захар при наличие на диабет. Така възниква възможност с пробиотично хапче да бъде лекуван диабет.

България харчи 350 млн. лв. годишно за лечение на диабет

В момента лечението на диабет струва на държавата 350 млн. лева годишно. Усложнения при болестта се наблюдават при 3/4 от диабетиците – те са най-често сърдечносъдови и бъбречни.