Конструкция със сгъваем крак за соларни панели

1
Добави коментар
eceolbg
eceolbg

Конструкция със сгъваем крак за соларни панели

Във връзка с желания на клиенти за използване на фотоволтаични модули в каравани и кемпери, когато са спрени под сянка, фирма ЕКОЕЛ БГ предлага на своите клиенти соларни системи за ток, които не се монтират на покрива, а са със сгъваема конструкция и дълъг кабел. Това позволява превозното средство да е паркирано на сянка, а модулите да са разположени на разстояние от него, където е слънчево. Конструкцията е със сгъваем крак, което я прави лесна за използване и компактна за сухранение.

А ето така изглежда панела, когато се сгъне кракът му. Удобен за транспортиране и съхранение дори в каравана или кемпер. С подходящо дълъг кабел е удобен за поставяне точно на Юг и далеч от сянката, под която е спряна караваната или кемпера.

Сгъваемите конструкции за соларни модули са много удобни не само за каравни и кемпери, а дори и за излети, палатки, както и за използване в къщи. Предлагаме различни варианти на автономни соларни системи. Удобството на този тип системи и конструкции е, че не изискват монтаж на покрива на караваната или кемпера. Ако имате соларен контролер, който е граден в караваната, то тогава няма да закупувате отделно такъв. Също така ако смятате да използвате уредите си директно на 12V, то няма нужда и от инвертор.

Снимка на комплект автономна соларна система от един модул 130Wp, акумулатор Banner 100Ah, контролер Victron 20A, инвертор 600W и сгъваема конструкция и кабел с дължина 10м може да видите по-долу, а цени на автономни системи за ток (комплекти) за каравани и кемпери може да видите тук.

Цената на сгъваемата коснтрукция за един фотоволтаичен модул е 70,00 лева с ДДС / бр.

 Предлагаме също така и сгъваема конструкция за два соларни панела. Отново с крак, който позволява сгъването му и така можете да приберете двата панела на достъпно място.

Конструкцията позволява отдалеченото използване на фотоволтаичните модули, без нуждата от закрепване върху покрива на кемпера/караваната. При желание от клиента може да се добави допълнителен сгъваем крак за още по-голяма стабилност (цената се договаря допълнително).

Цената на сгъваемата конструкция за двасоларни модула е 120,00 лева с ДДС / бр.

Ако имате въпроси свържете се с нас.