КАК ДА РЕКЛАМИРАМЕ ТУРИСТИЧЕСКА ДЕСТИНАЦИЯ? ДВЕ СТРАХОТНИ МАРКЕТИНГОВИ ИДЕИ

12
Добави коментар

Днес явно е ден за проучване на маркетингови стратегии, които носят успех. Тази сутрин на нашата Фейсбук страница публикувахме видео, което събра значителен интерес за няколко часа достигна над 1000 гледания, което далеч надхвърля размера на нашата страница. Простата идея, която използват швейцарците за привличане на клиенти явно допада на много хора. Ето и самото видео:
А това е вместо добро утро … Е… все още се учим на маркетинг от големите :). Как да стигнем до клиентите, кои са хората, които са ни целева група. Как да им осигурим комфорт и спокойствие. Затова и с пожелание за усмихнат ден ви предлагам едни видео, което показва, как го правят в Щвейцария. Но думите за излишни просто гледайте:
Posted by Style Place on 15 юли 2015 г.
Е явно добрите практики могат да се приложат навсякъде, важното е ние да знаем за тях и да се учим, затова се впуснахме в търсене на креативни реклами на морски развлечения и удоволствия. Все пак Style Place е на морския бряг и хората, които искат да почиват се интересуват от морски разходки, риболов, гмуркане, плуване, плаж и подобни отпускарски развлечения.
Така стигнахме и до следващата атракция. Става дума за  гмуркане в Подводния музей в Канкун (MUSA) което е невероятно морско приключение.  MUSA означава „Подводен музей на изкуството“ на испански. Удоволствието е напълно достъпно (дори и за българските стандарти – струва 45 $)КОГАТО ВИДИТЕ НАД 470 – ТЕ ПОДВОДНИ СТАТУИ В КАНКУН, НЯМА ДА ПОВЯРВАТЕ НА ОЧИТЕ СИ
Кораловият риф  Канкун се радва на огромен наплив от посетители през годините и естествено човешката дейност оказва влияние като разрушава екосистемата и нарушава природното равновесие.
Подводният музей в Канкун е уникален начин да се привлекат хората от рифовете и да се създаде изкуствен риф, където коралите могат да растат и да се размножават.
Някои от скулптурите, които могат да се видят по време на подводната екскурзия са 450  статуи с реални размери, колективно наречени Silent Evolution.Повечето от тези модели са местни жители от Пуерто Морелос и  на близкто рибарско селище южно от Канкун.  5-годишно момче, една бременна дама, монахиня, местен рибар.Днес тези зловещи статуи са покрити с водорасли и коралови полипи  маркетинговата стратегия е проработила Канкун сега е дом на най-големият изкуствен риф в света .И макар от нашите тераси да се вижда само Южния плаж на Китен, морето е гостоприемно, а вече имаме уговорки с MARINA DIVING CENTER KITEN за подводни разходки в околностите. За сега не успявам да отида на подводна разходка, но обещавам, при първа възможност да го направя. А вие не чакайте последния миг а направете резервация при насStyle Place – 0888 811 070

daniel stoineff

Автор в сайта & Управител

www.styleplace.info е сайта на хотела Стийл Плейс Китен. Ние предлагаме качествена услуга на разумна цена. Заповядайте!