Строителна фирма Анимил – Строителство, строителни ремонти и довършителни работи

7
Добави коментар
ivokumchev
ivokumchev

Строителна фирма Анимил

Анимил е строителна фирма, специализирана в областта на строителство и вътрешно-довършителни дейности и по-точно – в комплексните решения на проблемите, свързани с изграждане и ремонт на жилища, офиси, магазини, складове, детски градини, училища и други учебни заведения, аптеки, лечебни заведения (болници и медицински центрове) и др.

Анимил е фирма с дългогодишен опит в изграждане на ВиК и електроинсталации, топло- и хидроизолации, шпакловка, замазка, мазилка, боядисване, сухо строителство (преградни стени, окачени тавани и т.н.), поставяне на фаянс, теракота, гранитогрес и още много други строителни и строително-ремонтни дейности.

Анимил е създадена само и единствено с цел – максимално облекчаване на Клиента по строително-ремонтните процеси.

Анимил ООД е сертифицирана фирма по ISO 9001-2008 от 28.11.2013 г. Фирмата е внедрила и прилага системата за управление на качеството с обхват: Извършване на строително-монтажни и строително-ремонтни работи.

Услуги

Последни новини

За 95% от общинския сграден фонд вече са приложени частични мерки за енергийна ефективност – автор: Деляна Петкова
50 жилищни сгради в София са готови да започнат …
Прочети повече

Анализът е на „Райфайзенбанк“
Брутният вътрешен продукт (БВП) е нараснал с 1.7% в реално изражение, подобрявайки значително резултата от 2013 г. (1.1%). С основен …
Прочети повече

Интервю с Доц. д-р арх. Борислав Борисов, декан на Архитектурния факултет на ВСУ „Любен Каравелов“, Автор – Градът.бг
Арх. Борисов, колко студенти се обучават в …
Прочети повече

Още за строителна фирма Анимил ООД

За изграждането или ремонта на всеки обект използваме само качествени материали от доказани фирми – както производители, така и вносители, но се съобразяваме и с поръчката и желанията на Клиента. Работим и с негови собствени материали и препоръки.

Анимил изпълняваме и инвеститорски надзор върху закупуването, съхранението и използването на строителните материали, както и за качественото изпълнение на строителните услуги – строителни, вътрешно-довършителните и ремонтни дейности в обектите.

Анимил ООД сме изпълнители на комплексен строителен инженеринг и инвеститорска дейност – от закупуване или договаряне на терен, през проучване и работно проектиране, до завършен вид.