Рибен колаген Colvita – Регенерира структурата на съединителната тъкан, най-важния белтък в човешкия организъм – Био магазин…

6
Добави коментар
ivokumchev
ivokumchev

Рибен колаген Colvita

Обем: 60 капсули

Цена: 81.00 лв.

За разлика от всички козметични средства в света, Натуралният Колаген въздейства върху причините, а не върху резултатите от стареенето на организма.

КАКВО Е КОЛАГЕНЪТ?

Колагенът е най-важният белтък в човешкия организъм и основен елемент на съединителната тъкан. Отговаря за състоянието на кожата, очната ябълка, костите, косата и ноктите. Намаляващият с възрастта колаген е причина за увяхването и набръчкването на кожата.

COLVITA – хранителна добавка в капсули. Уникален в световен мащаб комплекс от лиофилизиран чист тропоколаген извлечен от рибени, екстракт от морски алги и витамин Е (алфатокоферол).

COLVITA е напълно нов подход към проблемите на изградените от колаген тъкани. Потребителите ще могат да се уверят върху собствената си кожа, когато се подхранва й отвътре.

Две таблетки на ден са достатъчни, за да стане кожата по- гладка и по- нежна, да излъчва блясък и да бъде отлично хидратирана.

ПРОФИЛАКТИЧНО ДЕЙСТВИЕ НА ПРЕПАРАТА:

Поддържа кожата отвътре като я прави гладка, еластична и копринена
Хидратира най-дълбоките слоеве на кожата
Прилаган редовно, забавя процесите на стареене на тъканите
Видимо подобрява кондицията на кожата, косата и ноктите
Регенерира структурата на съединителната тъкан, хрущялната, костната, колагеновите структури на очната ябълка и косата
Препоръчван за активни хора, изгарящи белтъчини при физическа работа, при тренировки за изграждане на мускулна маса
При рехабилитация след механични травми на двигателните органи и ставите.

 

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

2 капсули на ден след хранене или по време на хранене с оглед на витамин Е, който се разтваря изключително бързо  в мазнините.

Добави в кошницата