Онлайн чуждоезиково обучение – Онлайн курсове по английски, немски, испански, италиански, гръцки и руски.

1
Добави коментар
fairmen
fairmen

Алфа Брейн предлага 100 % онлайн обучение по английски, немски, италиански, испански, гръцки и руски език, под формата на уебинари, чрез платформа, която няма аналог в страната. Използвайки удобството на съвременните технологии, изучаването на чужд език става лесно, бързо и ефективно.

Единственото условие за осъществяване на онлайн обучението е наличие на компютър, таблет или смартфон и интернет достъп. Уебинарите се провеждат във виртуална класна стая с вградена бяла дъска, аудио и видеовръзка с преподавател, учебни материали в електронен вариант.  Уебинарите се записват и са на разположение на студентите по време на целия курс.

Удобствата на платформата могат да бъдат ползвани срещу месечна такса и от фирми, които осъществяват обучения и тренинги. С помощта на платформата на Алфа Брейн те ще имат възможност да обхванат клиенти от цялата страна, както и от цял свят.

Системата е изградена на модулен принцип, пригоден за пълно дистанционно обучение (100% онлайн) или за подпомагащо дистанционно обучение (като допълнение към редовните обучения/тренинги). Работният език на системата, както и типа на провеждания курс – седмичен, тематичен или дискусионно-ориентиран, зависят от избора на клиента. Платформата осигурява четири нива на достъп- Администратор, Преподавател, Преподавател без права за редакция и Студент. Чрез системата могат да се създават курсове и категории, могат да се записват потребители в курсове, да се преглежда списъка на потребителите, както и да се редактират потребителските профили. Има възможност за качване на различни информациони ресурси /филми, документи и др./, които да се достъпват и свалят директно от платформата. Чрез системата има възможност за показване в браузър на различни видове електронно съдържание – Word, Powerpoint, Flash, видео и звук, както и осъществяване на връзки с външни сайтове и частично изтегляне на страници.

Чрез ниво на достъп тип Преподавател всеки регистриран преподавател може да изгражда, управлява и редактира съдържанието на даден курс, да създава база данни от въпроси за използване в тестове, да създава собствена скала за оценяване, както и да определя граничните й стойности. Преподавателският модул на системата има възможност да поддържа богат набор от различни тестове / мултипъл чойс въпроси, отворени въпроси, логически въпроси и др./, които автоматично да бъдат оценявани, както и преоценявани след промяна на въпросите в даден тест. Всеки преподавател може да задава на системата времеви лимит, за попълване на теста, както и да поставя крайна дата за предаване на задание. Чрез ниво на достъп тип Студент всеки регистриран студент, има достъп до страницата на курсовете, в които е записан.

Интерфейсът на платформата е същият като в преподавателския модул, с изключение на възможността за създаване и редакция на обучителните ресурси. Всеки регистриран студент има възможност да чете качените в неговия курс материали / лекции, мултимедийни ресурси, статии в Интернет, връзки към външни за системата учебни материали/, да предава самостоятелни работи (проекти/разработки) и да решава тестове. Системата предоставя възможност за незабавно получаване на резултати и обратна връзка за всеки отговор от теста, ако това е дефинирано от преподавателя на курса.

Уебинари – интегрираната система за виртуално обучение позволява излъчване в реално време на видео и аудио от камерите на преподавателя и всички записани в даден курс студенти.

Интегрираната система за виртуално обучение има подсигурена система за чат между всички участници в даден курс. Всеки преподавател разполага с виртуална бяла дъска, върху която може да пише, да публикува и споделя презентации, да преминава между отделни слайдове, да поставя акценти, изцяло да контролира аудио-визуалния контакт със студентите чрез управление на камерите и микрофоните. Тези и още много възможности за интерактивно обучение и предаване на информация предлага Алфа Брейн. Очакваме ви! +359 898 52 11 10