Дърт перверзник

1
Добави коментар

Здравейте, аз съм жена на 46 години, омъжена съм и имам 3 момчета. Преди няколко седмици ми се случи нещо, което не ми дава мира, но няма на кого да споделя. Усещам една депресия от случилото се. Ако читателите на този форум за откровения успеете да ми помогнете ще съм ви благодарна!

Накратко от къде тръгна всичко! От местното читалище всеки месец организират екскурзии до различни градове и места, фестивали и …
Някои са с преспиване. От 1 година ходя редовно, в групата всички се познаваме и много се забавляваме. Сестра ми, тя на 39 години, неомъжена, често я дразня, че ще я омъжа в някой град за някой непознат, с мъжът ми много се забавляваме на тази тема.
На последната екскурзия се бяха записали едно семейство мъж и жена- пенсионери, жената беше на 66 години, а мъжът не знам, но беше по-възрастен. И имаше много влажен поглед, още от преди тръгването започна с въпросите и щом разбра, че има стара мома в групата се започна с едно флиртуване. И мен ме закачаше, но се владеех, пък и съм омъжена. Гледах много да не му обръщам внимание, леко ме подразни понеже се опитваше да опипа всички жени в автобуса особено около него. Жената беше много кротка и нищо не му казваше, аз ако бях щях да му издера очите. …
След края на деня пристигнахме в хотела, бивша почивна база от соца. Макар и искане да сме сами със сестра ми, или с хора с които се познаваме. Ни сложиха с непознатото семейство в една стая (апартамент). Семейството се настани на спалнята в стаята, а ние със сестра ми на един разтегателен диван. Макар и да искахме да сме на спалнята, защото е в отделна стая и се заключваше. Но не, не можело били стари хора.
Останахме на дивана. В хотела нямаше климатик и в стаята беше леко казано задушно, и прозорец не помагаше. Въпреки пижамите които си бяхме взели спахме по потници и тениски.
Не знам колко беше часът, когато усетих леко погъделичкване в областта на бедрата ми. Махнах с ръка. След няколко минути отново, но този път си беше цяло обхождане на бедрото ми от вътрешната страна. Завих се понеже завивката беше дръпната. Наистина нищо не подозирах. След малко завивката отново се избута настрани и ръката, която вече почувствах обходи бедрото ми от горе до долу няколко пъти, като се спря на задните ми части. За момент си помислих, че това е сестра ми. Правила го е преди и така ми дойде, без да проверя дали спи и раздвижих си ханша напред назад няколко пъти. След което ръката отново ме обходи, но с по-пипкави движения, след което казах „стига… „, стига си играй и заспивай, или нещо от сорта. Но ръката не спираше, като се придвижваше до вътрешната страна на бедрото ми и задните ми части. Подчертавам бях легнала по лице и с гръб беше другия човек, който го мислих за сестра ми. След като казах стига и още няколко пъти обхождане на бедрата ми спря. Не обърнах внимание, защото бях изморена и заспах.
След не знам колко време, почувствах едно търкане и дупчене заднешком, като се усетих се осъзнах че съм без гащи. Не помня, да ги бях свалила преди това и някой беше върху мен. Човека ме беше притиснал отгоре, върху мен с ръката започна да прави опити да проникне в мен. А аз започнах да се съпротивлявам…
След като успях да извикам няколко пъти сестра ми се събуди и светна лампата, така се бях уплашила. Господина се беше заклещил за мен и не можех да мръдна, от опитите му да проникне в мен, точно преди да светне сестра ми лампата успя, болката и унижението бяха толкова големи, че само можех да викам и да плача.
След като светна лампата, започна да му вика а той не чуваше и все беше върху мен, след това не помня за минути какво е станало. Като се опомних, човека беше на пода с разкървавена глава и гол, а аз със свалени бикини до коленете и вдигната блуза. В същия момент жената на господина излезе от стаята и започна да вика. Не знаех какво става и какво да направя. Станах вдигнах си гащите и отидох да обясня на госпожата какво ми направи мъжът й. А тя така не спираше да ми вика все едно аз бях виновна, че мъжът й се опита да ме изнасили. А негодника се озърташе на земята, чисто гол.
След като влязохме в спалнята с жената и с опита ми да я успокоя, защото не знаех какво става наистина, а вероятността да вдигнем целия хотел беше голяма и предпочетох да не се стига до там. Господина щеше да си понесе последствията, но не … Явно жената на господина беше наясно с похотливостта му, защото след като млъкна ме помоли да си остане в тайна, и тайната щеше да ми струва 300лв. само мъжът й да спи с мен. Онемях! и побеснях едновременно, хванах я за косата и започнах да я дърпам и да я удрям като невидяла. Накрая се успокоих, а та цялата беше надрана и оскубана.
Събрахме си багажа със сестра ми и във фоайето на хотела, по сред нощ вдигнахме такава врява, че само аз си знам.
Като стигнахме Пловдив, разказах на мъжът ми какво стана, забрани ми да ходя на екскурзии. Все едно аз съм виновна. Със сестра ми взехме медицинско и в РПУ-то, но … ПОЛИЦИЯ… за нищо не става! Били заети, имали много работа, не стигали свидетелите, само медицинското нищо не означавало … не знам, на къде вече!
Пишете моля ви, не искам да оставям случая така, нека и този си го получи по законовия ред. Жени какво бихте направили на мое място?