Техники за смучене на тестиси

1
Добави коментар

Share the post „Техники за смучене на тестиси“

Много жени изпитват някакъв странен страх от тестисите. Защо? Това е трудно да се каже особено предвид факта, че тестисите са изключително чувствителна и ерогенна зона за мъжете. Ако изобщо не докосвате тестисите на мъжа по време на секс със сигурност лишавате партньора си от страхотно изживяване.
Като всяка друга форма на орален секс и смученето на тестиси си има своите специфики и предпочитания. На първо място аз много държа на хигиената. Като част от любовната игра можете да си вземете заедно душ, като обърнете съществено внимание на гениталиите му. И да – можете да бъдете сигурни, че ще го оцени. За не особена радост на повечето момичета, малко мъже бръснат тестисите си. Ако вашият избраник поддържа естествено окосмяване на това място е хубаво предварително да си вземе душ за да се отърве от излишните косми преди акта. При всички случаи се подгответе от време на време да складирате някъде някой случайно попаднал в устата ви косъм.

Няколко съвета преди да започнем:
Бъдете внимателни – през цялото време. Тестисите са изключително чувствителни и много бързо може да превърнете удоволствието в болка
Поддържайте комуникация – отново поради чувствителността уверете се, че партньорът ви приема това, което правите с него
Експериментирайте – при някои мъже усещанията в тестисите са много по-интензивни. За някои дори по-страстна целувка може да доведе до преждевременна еякулация, а определено не това е целта, нали?
Нежната игра с ръце: преди да преминете по същество може да поиграете с тестисите му с ръце. Ако вече сте взели душ или вана заедно може да използвате и сапун или шампоан. Освен хигиената използването на шампоан е като употребата на лубрикант.
Първите целувки: Бавно се спуснете между краката му. Оставете го да почувства дъха ви върху скротума си. Целунете леко единия тестис и наблюдавайте реакцията. Сигурно скротумът ще се свие и тестисът бурно ще се размърда. Ако това се случи може да бъдете сигурни, че целувката ви е била наистина възбуждаща. Използвайте върха на езика си за да „разузнаете“ терена. Разделете тестисите с език. Пъхнете езика си точно под тях. Ако изпълните техниката правилно ще попаднете точно на мястото под което лежи G точката при мъжете.
Смучене на тестиси: Първо съберете достатъчно много слюнка в устата си. Голяма част от усещането се предава по-добре, когато тестисите са плувнали в течност. Някои момичета предпочитат да поемат тестисите бавно. С все по-широки целувки. Дори лекичко да ги ухапят (ама много лекичко!). Други директно преминават по същество и поемат целия тестис в устата си без предварителна игра. Бъдете сигурни, че партньорът ви няма да еякулира ако го превъзбудите. Въпрос на лично предпочитание е дали ще поемете единия или и двата тестиса едновременно. Аз предпочитам да ги обработвам един по един – просто има повече място в устата ми. След като лапнете тестиса може да притворите уста така, че той да остане зад зъбите ви. Само внимавайте да не ухапете скротума и да развалите цялото удоволствие. Когато тестисът е вече в устата ви може да започнете играта с език. Местенето на езика около тестиса е най-често използваната техника.
Смученето поотделно си има още едно предимство – при някои мъже единият от двата тестиса е по-чувствителен. Редуването им създава различна интензивност на усещането. Когато вадите тестисите от устата си може да използвате дъха си за да създадете усещане за хлад.
Една идея повече: За да направите нещата още по-интересни може да си помогнете с някои „рационализации“:
Охлаждане – лапнете кубче лед преди да започнете или просто изсмучете ментов бонбон. Дори просто да си измиете зъбите също върши работа. Ако партньорът ви не възразява може да намажете тестисите му с паста за зъби и да ги осмучете
Пукащи бонбонки – допълнителна стимулация върху скротума ще постигнете ако лапнете малко пукащи бонбонки в уста преди да засмучете тестисите му
Масаж на простатата – смученето на тестиси е най-подходящия момент за масаж на простатата или поне за игра с ануса. Повечето мъже приемат играта с ануса им изключително негативно. Точно затова трябва да бъдете внимателни. Аналната стимулация за мъжете е форма на оспорване на тяхната сексуалност. Трябва предварително да убедите партньора си да приеме стимулирането на ануса като част от любовната игра.
Какво да правя с пениса? – Докато смучете тестисите на партньора си пенисът му стърчи някак си безполезен в очакване на вашето внимание. Пенисът не трябва да бъде безучастен наблюдател на случващото се. Хванете ствола и бавно движете ръката си. Твърде интензивното мастурбиране може да доведе до преждевременна еякулация. Ако просто искате да „свършите“ приятеля си това е една от най-желаните и бързи техники. Само го предупредете, че целта е единствено той да получи оргазъм.
Мога ли да стигна до ануса? – А, защо не? Смученето на тестиси е прекрасна прелюдия към аналната игра. Анусът при мъжа е също толкова ерогенна зона, колкото и при жените. Мъжете обаче изпитват твърде хищническа защита спрямо своята сексуалност. Преди да опитате да проникнете в ануса на партньора си трябва да се уверите, че той е съгласен и че няма да приеме акта като някаква проява на хомосексуалност.
Във всички случаи не е необходимо да прилагате всички техники едновременно. Има партньори, които са много чувствителни при орална любов и бързо стигат до нежелан край. Други – напротив успяват да се насладят на цялото удоволствие и в последствие връщат преживяването върху вас. Не се опитвайте да насилвате партньора си. При всеки мъж трябва да се прилагат определен набор от техники за смучене на тестиси за да постигнете максимална възбуда и удоволствие.

Share the post „Техники за смучене на тестиси“